Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

D-Link DWM-157 HSPA+ USB Adapter (3G modem), HSPA+ až 21 Mb/s

Exa kód : DLI190535
 
 
 
 

 

D-Link DWM-157 HSPA+ USB Adapter (3G modem), HSPA+ až 21 Mb/s
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kompaktní HSPA+ adaptér pro připojení k internetu za pomoci mobilních 3G sítí, rozhraní pro připojení USB, rychlost přenosu download až 21.6 Mbps a upload až 5.76 Mbps
 
 

983 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

812 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kompaktní HSPA+ adaptér pro připojení k internetu za pomoci mobilních 3G sítí, rozhraní pro připojení USB, rychlost přenosu download až 21.6 Mbps a upload až 5.76 Mbps

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

D-Link

Exa kód:DLI190535
Kód výrobce:DWM-157
 

 

Mobilní internet je stále dostupnější i v našich končinách a proto přichází firma D-Link s řešením pro koncové uživatele v podobě adaptéru D-Link DWM-157 3G HSPA+ USB Adapter. Stačí jen nainstalovat SIM kartu a nic uživateli nebrání využívat mobilního internetu kdekoliv, kde je dostupný signál vybraného operátora.

D-Link DWM-157 představuje 3G HSPA+ adaptér, resp. modem, v provedení pro rozhraní USB. Použité rozhraní usnadňuje použití adaptéru nejen na cestách v kombinaci s notebookem, ale případně i v kombinaci s klasickým počítačem doma. Přenosová rychlost činí pro download až 21.6 Mbps a upload až 5.76 Mbps.

Adaptér podporuje sítě HSUPA/HSDPA/UMTS a GSM/GPRS/EDGE. Součástí adaptéru je slot USIM Standard 6-Pin SIM. Navíc je adaptér vybaven také slotem pro karty microSD. Kompatibilitu uvádí výrobce s operačními systémy Microsoft Windows 7/Vista/XP SP2 a Apple Mac OS 10.6 a novějšími.

Parametry:

  • Rozhraní: USB 2.0
  • Typ routeru: 3g modem
  • Typ antény: Vestavěná

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi