Produkt je vyřazen!
 

 

Cyber Clean Home&Office Medium Pot 500 gr.

Exa kód : CRE180450
 
 
 
 

 

Cyber Clean Home&Office Medium Pot 500 gr.
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Cyber Clean Home&Office Medium Pot, 500 g, dezinfekční účinek, čistí štěrbiny a špatně dostupné prostory vaší elektroniky, kamery, klávesnice, telefony, ovladače, tiskárny, MP3 přehrávače, herní konsole
 
 

645 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

533 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cyber Clean Home&Office Medium Pot, 500 g, dezinfekční účinek, čistí štěrbiny a špatně dostupné prostory vaší elektroniky, kamery, klávesnice, telefony, ovladače, tiskárny, MP3 přehrávače, herní konsole

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ostatní

Exa kód:CRE180450
Kód výrobce:CYBERPOT500
 

 

Cyber Clean Home&Office Medium Pot 500 g
Cyber Clean je opravdová revoluce v péči o vaši techniku. Tam, kam se běžně dostupné čistící prostředky nedostanou, tam hravě pronikne Cyber Clean. Kombinace elastické hmoty a patentovaná receptura absorbuje z povrchů a štěrbin špínu, prach a hubí bakterie. Má dezinfekční účinek, čistí štěrbiny a špatně dostupné prostory vaší elektroniky. Je perfektní pro čistění věcí jako jsou kamery, klávesnice, telefony, ovladače, tiskárny, MP3 přehrávače, herní konsole a další. Je použitelný znovu a znovu a navíc je biologicky odbouratelný. Bylo prokázáno, že klávesnice mají v sobě více bakterií než veřejné záchodky a často se v nich schovává velké množství zbytků (např. vlasy, odumřelá kůže, jídlo a prach). Špinavá a zanesená klávesnice, zbytky toneru v tiskárně a další špína mohou ublížit vašemu zdraví nebo snížit funkčnost vašich elektronických zařízení. Používání Cyber Cleanu je jednoduché a vysoce účinné. Cyber Clean stačí položit na čištěné místo a mírně zatlačit. Elastická hmota vnikne do sebemenší štěrbiny, všechna špína se okamžitě na Cyber Clean zachytí a současně zahubí všechny bakterie. Díky perfektní elasticitě a konzistenci nezanechává zbytky ani na čištěném povrchu ani na rukou.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi