Produkt je vyřazen!
 

 

CUBOT S1, zlatý

Exa kód : GSP260392
 
 
 
 

 

CUBOT S1, zlatý
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness náramek
 
 

1 190 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

983 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 59  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

CUBOT

Exa kód:GSP260392
Kód výrobce:ACU035
 

 

Chytrý náramek CUBOT S1

Mějte celodenní přehled o své tepové frekvenci, sledujte spálené kalorie nebo poznejte kvalitu vašeho spánku. Všechny tyto funkce v sobě ukrývá chytrý náramek CUBOT S1. A nejen to!

Kromě řady skvělých funkcí jistě také oceníte kvalitní OLED displej, skvělou výdrž anebo odolnost. Jednoduše si buďte jisti, že se CUBOT S1 ihned stane nenahraditelnou součástí vašeho každodenního života.

Stará se o vás 24/7

Náramek vás sleduje 24 hodin, 7 dní v týdnu. Průběžně zaznamenává vaši tepovou frekvenci, kterou si následně můžete prohlédnout na grafickém schématu. Využít můžete i vibračního upozornění, pokud dosáhnete vyšší tepové frekvence, nežli je rozsah, který si sami nastavíte.

Zajímavost pro vás - zvyšte výdrž baterie! Výdrž baterie chytrého náramku CUBOT S1, pokud celodenně sledujete svou tepovou frekvenci, činí 5 dní. Pokud ale toto sledování vypnete, prodloužíte výdrž baterie až na neuvěřitelných 30 dní.

Pro každý sport

Náramek CUBOT S1 je opravdu chytrý. Je vybaven šestiosým algoritmovým senzorem, který automaticky identifikuje chůzi, běh, jízdu na koni či horolezectví. Mezitím samozřejmě zaznamená relevantní údaje o přesných kilometrech, srdeční frekvenci a počet spálených kalorií.

Tento vylepšený snímač je dokonalý nástroj pro odstranění neplatných kroků. Jejich počítání tedy nebylo nikdy přesnější. Identifikací různých pohybů vám také přesně spočítá spotřebované kalorie. Připojte mobilní telefon a pomocí funkce GPS sledujte uběhnutou trasu. Veškerá data můžete samozřejmě sdílet na vaší oblíbené sociální síti.

Odpočívejte

Někdy pracujeme a sedíme celý den. To ale není optimální! Proto je tu náramek CUBOT S1, který vám připomíná, že je potřeba vstát, protáhnout končetiny a doplnit tekutiny. Je to váš osobní zdravotní kancelářský asistent!

Vše o spánku

CUBOT S1 vás sleduje po celou noc. Rozpozná, jak dlouho jste v lehkém spánku a jak dlouho spíte hluboce. Všechna data zaznamenává a zpětně vyhodnocuje. Je skvělý ale i jako ranní budíček. Jemně vás probudí díky vzrůstajícím vibracím. Vaše probuzení bude milé, pozvolné a velmi přirozené.

Klíčové vlastnosti

Zvedněte ruku, tím rozsviťte obrazovku a zkontrolujte čas. Nechte se upozornit na příchozí hovor. Připomenutí odpočinku. Připomenutí pitného režimu. Možnost využití jako dálkové spouště fotoaparátu. Ovládání hudebního přehrávače. Hodiny. Stopky. Inteligentní budík. Záznam sportovních aktivit. Počítání spálených kalorií. Notifikace z mobilního telefonu. Snímání tepové frekvence. Monitor spánku. Ochrana proti ztrátě mobilního telefonu. Odolnost proti vniknutí vody IP65. Výdrž baterie až 30 dní. Výdrž baterie při celodenním sledování tepové frekvence 5 dní. Displej 0.96” OLED 128×64. Bluetooth 4.0. Baterie 85 mAh. Rozměry 256 x 21.1 x 11.5 mm.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi