Produkt je vyřazen!
 

 

Crono CROSSIO LifePower 600

Exa kód : CRN000030
 
 
 
 

 

Crono CROSSIO LifePower 600
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosná bateriová stanice Crossio LifePower s kapacitou 600 Wh (186 000 mAh) je ideální parťák na cesty, do kempu, na chatu, zahradu nebo pro práci do terénu.
 
 

7 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 611 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 400  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Přenosná bateriová stanice Crossio LifePower s kapacitou 600 Wh (186 000 mAh) je ideální parťák na cesty, do kempu, na chatu, zahradu nebo pro práci do terénu.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Crono

Exa kód:CRN000030
Kód výrobce:CRO-LP-600
 

 

600 Wh kapacity - Pořádná porce spolehlivé energie, ať už děláte cokoli - cestujete autem či dodávkou, trávíte víkend na chatě, pořádáte zahradní párty, pracujete v terénu nebo jen zrovna vypadly pojistky.
5 výkonných výstupů - Zásuvka na 230V, autonabíječka na 12 V, dva USB-A QuickCharge porty a jeden USB-C s výkonem až 60 W. Zapojte kameru, notebook, autoledničku, aku nářadí, dron nebo třeba projektor.
Dobití za 3,5 hodiny - Vyberte si z 5 způsobů dobíjení stanice. Od klasické zásuvky, přes zapalování v autě, až po solární panel. Zkombinujte nabíjení ze zásuvky s USB-C a dobijte 80 % kapacity za necelé 4 hodiny.
Jednoduché používání - Stačí zapojit zařízení a je to. Vše vidíte na přehledném displeji. Díky rukojeti a 6kilové váze je přenos hračka. Při dobíjení nevydává žádný hluk ani zápach. Disponuje ochranami proti poškození.

Mějte energii na chatě, v kempu i divočině
Přenosná bateriová stanice Crossio LifePower s kapacitou 600 Wh je deální parťák na cesty, do kempu, na chatu, zahradu nebo pro práci do terénu. Stačí vzít váš mobil, notebook, dron, vrtačku, projektor, světlo či chladničku a prostě zařízení zapojit.

7 výstupů a mobil nabitý za 20 minut
Do LifePower 600 zapojíte vše, co potřebujete. Na stanici najdete klasickou 230 V zásuvku s výkonem 600W, pak velmi oblíbený 12voltový výstup třeba pro autochladničku a zároveň dva typy USB výstupů.

Přes USB-A výstup nabijete telefon podporující funkci QuickCharge za 20 minut. USB-C výstup se chlubí funkcí Power Delivery a se svým maximálním výkonem 60 W je ideální pro nabíjení všech moderních notebooků.

1x standardní 230 V AC zásuvka s čistou sinusoidou
2x USB-A (QuickCharge až 18 W)
1x USB-C (až 60 W)
12 V autozapalování
2x 12V DC 5521

LifePower 600 dobije drona i elektrokolo
Stanice poskytne dostatek energie pro všechna běžná zařízení. Ať už potřebujete lítat s dronem, pracovat venku, DJovat na zahradní párty nebo udržet jídlo a pití v chladu na cestích. Stanice si poradí se zařízením o maximálním příkonu 600 W.

5 způsobů dobíjení a nabito už za 3,5 hodiny
V nabíjení stanice v terénu i na cestách jsme vám chtěli dát co největší volnost. Proto si můžete vybrat až z 5 způsobů dobíjení. Dobíjení z přes adaptér do zásuvky je nejpřírozenější volbou doma, v kempu či na chatě. V autě náramně oceníte dobíjení ze zapalování během cesty a dlouhých přejezdů. Při slunečních dnech si zase užijete nezávislost na civilizaci a stanici dobijete solárním panelem.

O prvotřídní bezpečnost a životnost se stará LifePo4
LifePower 600 je první nabíjecí stanice s LifePo4 akumulátorem v ČR. Ten je považován za jeden z nejbezpečnějších a nejmodernější akumulátorů na světě. Největší výhodou baterie LifePo4, oproti běžným lithium-ontovým bateriím, je její podstatně vyšší životnost. Ta se pohybuje i v řádů tisíců nabíjecích cyklů a desítek let.

Stanice je díky LifePo4 extrémně bezpečná a odolná vůči poškození a je prakticky nehořlavá (vzplanutí až při 400 °C). V neposlední řadě má skvělé kapacitní vlastnosti, kdy na efektivitu baterie téměř nemá vliv vyšší či nižší teplota či dlouhá neaktivita stanice.

Díky displeji máte vždy o všem přehled
Stanici zvládne používat úplně každý. Stačí ji zapnout, připojit zařízení do jednoho z výstupů - a je to. Pokud do LifePower 600 zapojíte např. příliš náročné zařízení (přes 600 W), sama se díky ochraně vypne a nepoškodí se. Stanice je skladná (27 cm) a v autě se vám vejde klidně i pod nohy. Váží 6,5 kg a díky madlu není transport žádný problém.

Z přehledného displeje zjistíte vše, co potřebujete. Vždy ukazuje aktuální odběr ze stanice, její kapacitu vyjádřenou v procentech i čase či zapnuté výstupy. Upozorní vás také na příliš vysokou (či nízkou) teplotu či zapnutí chladícího větráku.

Co všechno dostanete v balení
nabíjecí stanice Crossio LifePower 600
nabíjecí adaptér do zásuvky
nabíjecí adaptér do autozapalování

Výkon
Typ baterie LifePo4
Solární regulátor MPPT
Kapacita Wh 600 Wh
Kapacita mAh 186 000 mAh/3,2 V
Výkon 600 W
Špičková zátěž 1 000 W

Porty
Výstup AC 1x - AC 230 V, 50/60 Hz
2x Výstup USB-A 5V/3A až 12V/1,5A (18 W)
1x Výstup USB-C 5V/3A až 20V/3A (60 W max)
Dobíjecí vstup 8mm 100 W max
Vstup USB-C 60 W max
Vstupní napětí 12~30 V

Nabíjení
Dobití zásuvka + USB-C 3,5 až 5 hod (160 W max)
Dobití ze zásuvky 7,5 hod (100 W max)
Dobití zapalování 8 hod (max 78 W)
Dobití z panelu 7-9 hod (100 W max)
Dobití z USB-C 10 hod (60 W max)

Obecné
Výrobce CROSSIO
Záruka 2 roky
IP stupeň IP21
Hmotnost 6,8 kg
Rozměry 270 x 200 x 250 mm
Materiál ABS + PC
Provozní teplota 0-40°C

Funkce
LED svítilna
ochrana proti zkratu
ochrana proti přetížení
ochrana proti nízkému napětí


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Powerbanka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Hmotnost  0,596 g
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi