Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Creative Wireless soundbar Stage 2.1 with subwoofer

Exa kód : CRE180422
 
 
 
 

 

Creative Wireless soundbar Stage 2.1 with subwoofer
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Creative Stage je vybaven vysoce výkonným zvukovým panelem pod monitor pro váš počítač a televizor. Doprovodný subwoofer poskytuje perfektní vylepšení pro bohaté a úderné basy, které se ozývají v celé místnosti.
 
 

1 568 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 296 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 78  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Creative Stage je vybaven vysoce výkonným zvukovým panelem pod monitor pro váš počítač a televizor. Doprovodný subwoofer poskytuje perfektní vylepšení pro bohaté a úderné basy, které se ozývají v celé místnosti.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Creative Labs

Exa kód:CRE180422
Kód výrobce:51MF8360AA000
 

 

Soundbar Creative Stage 2.1

Dopřejte si špičkový zvuk při sledování filmů, poslechu hudby nebo při hraní her s touto 2.1 zvukovou lištou se subwooferem pro televizor, počítač anebo ultra široký monitor apod.

Soundbar disponuje řadou skvělých technologií, které vám zajistí nejen špičkový zvuk, ale i snadné ovládání či streamování zvuku.

  • 2.1 zvuková lišta se subwooferem
  • výkon až 160 W
  • podpora Bluetooth
  • USB port
  • dálkové ovládání

Hluboký a čistý zvuk

Soundbar se pyšní silným zvukem, který vyplní celou místnost a hlubokými dunivými basy, které dodají vynikající atmosféru filmům, hudbě i hrám.

Možnosti připojení

Samozřejmostí dnešních zařízení je vybavení technologií Bluetooth a ani u tohoto soundbaru tomu není jinak.

Díky technologii Bluetooth tak snadno k soundbaru připojíte řadu zařízení bez nevzhledných drátů a kabelů a užijete si tak do soundbaru vyslaný zvuk ve vynikající kvalitě.

K dispozici je rovněž Aux vstup, optický vstup, TV (ARC) a USB port.

Jednoduché ovládání

Vyberte si z předvoleb nastavení EQ pro filmy, hudbu, koncerty či hry jednoduše pomocí dálkového ovládání. Kromě obvyklých ovládacích prvků pro zvuk a hlasitost dálkové ovládání nabízí také i možnost zvýšení nebo snížení nastavení výšek a basů.

Vlastnosti

2.1 soundbar se subwooferem o maximálním výkonu 160 W. Možnosti připojení: bluetooth, Aux vstup, optický vstup, TV (ARC), HDMI a USB port. Dálkové ovládání. Frekvenční rozsah 55 Hz – 20 kHz. Rozměry 550 x 70 x 78 mm. Hmotnost 1,2 kg. Rozměry subwooferu 420 x 250 x 115 mm, váha subwooferu 3 kg.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
Ano
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
160 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi