Produkt je vyřazen!
 

 

Creative Labs Sound Card Sound BlasterX G6

Exa kód : CRE180425
 
 
 
 

 

Creative Labs Sound Card Sound BlasterX G6
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Creative Sound BlasterX G6- hrajete-li na PC, PS4, Xbox One či Nintendu Switch, můžete si dopřát působivější zvukový zážitek s herním DAC Sound BlasterX G6 společnosti Creative.
 
 

3 728 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 081 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 186  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Creative Sound BlasterX G6- hrajete-li na PC, PS4, Xbox One či Nintendu Switch, můžete si dopřát působivější zvukový zážitek s herním DAC Sound BlasterX G6 společnosti Creative.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Creative Labs

Exa kód:CRE180425
Kód výrobce:70SB177000000
 

 

Creative Sound BlasterX G6
Hrajete-li na PC, PS4, Xbox One či Nintendu Switch, můžete si dopřát působivější zvukový zážitek s herním DAC Sound BlasterX G6 společnosti Creative. DAC poskytuje vzorkovací frekvenci až 32bit/384kHz a součástí je samostatný zesilovač sluchátek Xamp s dekódováním Dolby Digital, virtuálním prostorovým zvukem 7.1, vyvažováním hlasitosti hlasu ve hře, režimem Scout Mode a technologiemi pro vylepšení zvuku Sound Blaster.

Vlastnosti Sound BlasterX G6

  • Kvalita produktů Creative
  • Pro PC a konzole
  • 7.1 virtuální zvuk
  • Vzorkovací frekvence až 32bit/384kHz
  • Dynamický rozsah 130 dB
  • Ať už používáte PC, PS4, Xbox One či Nintendo Switch, můžete k němu Sound BlasterX G6 připojit, díky USB, optickému a linkovému rozhraní

Přesný prostorový zvuk

Přesně lokalizujte své protivníky s pomocí Sound BlasterX G6, který podporuje dekódování Dolby Digital a 7.1 virtuální prostorový zvuk.

Scout Mode

Režim Scout Mode zvýrazňuje některé důležité zvuky, jako přebíjení, kroky či odjištění granátu. Máte tak lepší přehled o situaci a poloze soupeře, což výrazně zvyšuje vaši šanci na přežití.

Praktické ovládání

Sound BlasterX G6 je vybaven jediným kolečkem, které ovládá hlasitost zvuku ve hře i mikrofonu pro snadné vyvážení. Na bocích se pak nachází tlačítka pro přepínání mezi profily zpracování zvuku, tlačítko pro přepínání mezi sluchátky a reproduktory a tlačítko Scout Mode.

Zesilovač sluchátek Xamp

Sound BlasterX G6, na rozdíl od jiných herních zesilovačů, zesiluje oba zvukové kanály samostatně. Nabízí tak detailní zvuk výšek, středů i basů. Výstupní impedance 1 ohm perfektně pohání 8 ohmové příposlechové systémy, podobně jako studiová 600 ohmová sluchátka.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi