Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Creative Labs Gigaworks T40 Series II

Exa kód : CRE180192
 
 
 
 

 

Creative Labs Gigaworks T40 Series II
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pro dokonale čistý poslech hudby. S reproduktorovým systémem GigaWorks T40 Series II posunuje Creative vaši hudbu na novou úroveň dokonalosti. Tento dvoudílný systém v lesklé černé barvě navržený a vyladěný tak, aby přinesl na váš stůl akustickou věrno...
 
 

2 389 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 975 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 119  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pro dokonale čistý poslech hudby. S reproduktorovým systémem GigaWorks T40 Series II posunuje Creative vaši hudbu na novou úroveň dokonalosti. Tento dvoudílný systém v lesklé černé barvě navržený a vyladěný tak, aby přinesl na váš stůl akustickou věrno...

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Creative Labs

Exa kód:CRE180192
Kód výrobce:51MF1615AA000
 

 

Stereofonní reproduktory pro každodenní kvalitní poslech to je reprosesteva T40 Series II z řady GigaWorks známého výrobce Creative Labs. Jde o jednoduchou, kompaktní, ale vynikající sadu reproduktorů pro poslech hudby i sledování filmů, určenou především těm, kterým nejde o prostorové efekty, ale rádi si potrpí na kvalitní zvukové podání. V Series II navíc s technologií Creative BasXPort pro výraznější podání basů.

Vestavěné expresivní kopulovité reproduktory s vysokorychlostními kuželovitými drivery jsou perfektně akusticky vyvážené. U modelu GigaWorks T40 Series II jsou použity dva reproduktory pro střední tony a mezi nimi jeden reproduktor výškový u každého ze dvou satelitů. Reprosestava je laděna v moderním vzhledu se stříbrnými doplňky.

Reproduktory disponují třemi ovládacími prvky - regulací hlasitosti, výšek i hloubek. Integrovaný stereo výstup pro připojení sluchátek pro soukromý poslech využijete snáze, než výstup z počítače, protože je vždy po ruce. A díky dvojici vstupů můžete jednoduše připojit třeba MP3 přehrávač bez nutnosti vypojování kabelů od počítače. Dvojice "driverů" se slušným rozsahem 50 Hz ~ 20 kHz nabízí celkový skutečný hudební výkon 16 wattů na jeden kanál.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Systém reproduktorů  2.0
Integrovaný zesilovač  Ano
Hudební výkon RMS  29 W
Bezdrátová technologie  Ne
Dálkové ovládání  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

cs.creative.com


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi