Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

CPA Halo 16

Exa kód : CPA565940
 
 
 
 

 

CPA Halo 16
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klasický telefon
 
 

690 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

570 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

C.P.A. CZECH s.r.o.

Exa kód:CPA565940
Kód výrobce:TELMY1016RE
 

 

Jednoduchý telefon CPA HALO 16
Hledáte jednoduchý mobilní telefon? Podívejte se na CPA HALO 16 klasické konstrukce, jemuž dominuje barevný displej a velká oddělená ovládací tlačítka. Mobil je díky své výbavě a tedy i cenové dostupnosti vhodný nejen pro seniory, ale i pro běžné a nenáročné uživatele, kterým postačí zavolat, napsat zprávu, poslechnout si hudbu nebo si posvítit.

Základní komunikace
Telefon je schopen jednoduše zajistit základní komunikační potřeby příjmu hovoru a volání ve frekvenčních pásmech GSM 900/1800 MHz. Na pohodlné klávesnici pak snadno napíšete SMS zprávu.

Dostupná zábava
Pomocí hudebního přehrávače a FM rádia si můžete poslechnout oblíbenou hudbu a díky základním funkcím, jako je praktická svítilna, kalkulačka či kalendář, budete neustále v obraze.

Vlastnosti a výbava
K dispozici je budík s jednoduchým nastavením hodin a minut. Pro pohodlné nabíjení telefonu najdete v balení nabíjecí stojánek, do kterého se telefon jednoduše položí. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD až do kapacity 16 GB, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu nebo obrázky. Zaručeně vás potěší i vestavěná svítilna.

Klíčové vlastnosti
Telefon CPA HALO 16 s klasickou konstrukcí má 1,77” barevný displej s rozlišením 176 x 220 obrazových bodů a dobře čitelnými znaky. Podporuje paměťové karty typu microSD (max. 16 GB) a nabíjí se přes dodávaný nabíjecí stojánek nebo pomocí micro USB nabíječky. Rozměry telefonu jsou 116,2 x 52 x 13,6 mm s hmotností 75 gramů a k napájení mu slouží Li-Ion baterie s kapacitou 600 mAh a výdrží až 7 dní pohotovostního režimu, nebo 3 hodin hovoru.


 

Parametry

 
 
GPS  Ne
Integrovaný fotoaparát  Ne
Kategorie produktu  Klasický telefon
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.s
 
 
 
 
 
Bez OS
PDA procesor  Ne
Rozlišení displeje  52 x 102,5
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Bluetooth  Ano
Wi-Fi  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi