Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

CPA Halo 11

Exa kód : CPA100037
 
 
 
 

 

CPA Halo 11
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Mobilní telefon s barevným 2.4" displejem s velkými znaky a fotokontakty, SOS tlačítko, svítilna, hlasitý poslech, FM rádio, Bluetooth, microSDHC, nabíjecí stojánek
 
 

989 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

817 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mobilní telefon s barevným 2.4" displejem s velkými znaky a fotokontakty, SOS tlačítko, svítilna, hlasitý poslech, FM rádio, Bluetooth, microSDHC, nabíjecí stojánek

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

CPA

Exa kód:CPA100037
Kód výrobce:TELMY1011BL
 

 

CPA HALO 11
Speciální mobilní telefon vhodný pro seniory, to je další verze CPA HALO s dovětkem 11. Nabízí základní komunikační schopnosti bez zbytečně složitého ovládání. Jeho jednoduchou obsluhu zajišťují velká, oddělená “mluvící” tlačítka klávesnice a přehledný barevný displej. Výhodou je také mimořádná cenová dostupnost pro každého.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.Omlouváme se, popis obrázku chybí.Omlouváme se, popis obrázku chybí.Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Funkce Fotokontakty a snadné ovládání
Skvělá funkce „Fotokontakty“ vám usnadní volání, snadno poznáte okamžitě kdo volá, nebo jednoduše vyberete podle fotografie komu potřebujete právě zavolat. Telefon disponuje velkými oddělenými tlačítky, která po stisknutí oznámí odpovídající číslici.

Základní komunikace a SOS tlačítko
Telefon je schopen jednoduše zajistit základní komunikační potřeby příjmu hovoru a volání ve frekvenčních pásmech GSM 900/1800 MHz. Mezi jeho velké přednosti patří speciální SOS tlačítko, po jehož aktivaci telefon začne automaticky vytáčet přednastavená čísla a odešle na ně nouzovou textovou zprávu, pokud nejsou čísla nastavena, telefon vytáčí 112.

Vlastnosti a výbava
V jeho výbavě najdeme vestavěné FM rádio a hlasitý reproduktor, který zajišťuje pohodlný poslech a také bezproblémovou komunikaci. Vhod může přijít také integrovaná LED svítilna, fungující i v případě že je telefon vypnutý. K dispozici je také budík s jednoduchým nastavením hodin a minut. Pro pohodlné nabíjení telefonu najdete v balení nabíjecí stojánek, do kterého se telefon jednoduše položí. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu nebo obrázky.


 

Parametry

 
 
GSM  Ano
Kategorie produktu  Klasický telefon
Rozlišení displeje  220 x 176
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Bluetooth  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi