Produkt je vyřazen!
 

 

Cooler Master NotePal U3 PLUS

Exa kód : COO000037
 
 
 
 

 

Cooler Master NotePal U3 PLUS
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

911 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

753 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Cooler Master

Exa kód:COO000037
Kód výrobce:R9-NBC-U3PK-GP
 

 

Společnost CoolerMaster patří, vedle dalších výrobců chladičů jako Zalman, Thermaltake nebo např. Arctic Cooling, k vrcholové špičce v oboru chlazení počítačových komponent. Tentokrát se společnost zaměřila na ergonomickou chladící podložku s označením CoolerMaster NotePal U3 PLUS se zajímavým designem. Díky ní máte lepší zorný úhel na Váš notebook, což umožňuje pracovat s lepším držením těla a tím zvýšit Vaše pracovní pohodlí.

Její kompaktní tělo a nízká hmotnost (1.1 kg) nabízí vynikající přenosnost. Odolná ale zároveň i lehká konstrukce z kombince hliníku, plastů a gumy, zaručí dlouhou dobu používání. Díky svým vlastnostem se skvěle hodí do domácností nebo do kanceláří.

O kvalitní chlazení se stará trojice 80 x 80 x 10 mm ventilátorů s průtokem vzduchu 15,42 CFM. Chladiče je možné jak regulovat, tak i přemístit dle potřeby do středu podložky nebo na kraje jak je libo. Ventilátory se otáčí rychlostí 950 až 1800 ot./min s hlučností 21 až 23 dBA. S těmito vlastnostmi bude Váš notebook výborně chlazen a nebude se přehřívat. Tím se samozřejmě prodlouží jeho životnost.Podložka je určena pro notebooky s úhlopříčkou 15” - 19”,. Celkové rozměry produktu jsou 435 x 333 x 76 mm.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi