Produkt je vyřazen!
 

 

Cooler Master chladící podstavec NotePal U2 PLUS pro notebook 12-17", 2x8cm, stříbrná

Exa kód : COO000073
 
 
 
 

 

Cooler Master chladící podstavec NotePal U2 PLUS pro notebook 12-17", 2x8cm, stříbrná
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

496 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

410 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Cooler Master

Exa kód:COO000073
Kód výrobce:R9-NBC-U2PS-GP
 

 

Cooler Master NotePal U2 Plus

Firma Coolermaster zabývající se výrobou chladících systémů pro PC přivedla na trh praktickou hliníkovou chladící podložku pod notebooky s označením NotePal U2 Plus. Díky její unikátní pevné struktuře je zaručena dlouhá doba používání. Výhodou je i možnost pracovat s lepším držením těla díky jejímu ergonomickému designu.

Výborná konstrukce dvojice chladičů zabraňuje přehřátí notebooku. Chladiče mají rozměry 80 x 80 x 10 mm. Chladiče je možné i přemístit dle potřeby do středu podložky nebo na kraje jak je libo. Ventilátory se otáčí rychlostí 2000 (± 10%) ot./min s hlučností od 21 dBA. S těmito vlastnostmi bude Váš notebook výborně chlazen a nebude se přehřívat. Tím se samozřejmě prodlouží jeho životnost. Samozřejmostí jsou také protiskluzové podložky, které udrží Váš notebook na místě. Jistě také oceníte výstupky umístěné na zadních nožičkách, které mohou posloužit pro „namotání" přebytečného kabelu.

Chladící podložka je určena pro notebooky s úhlopříčkou 12" - 17". Hmotnost modelu dosahuje 0.65 kg při rozměrech 346 x 282 x 60 mm.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi