Produkt je vyřazen!
 

 

Concept VR2110

Exa kód : CNC115779
 
 
 
 

 

Concept VR2110
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Robotický vysavač, Barva Černá, Objem odpadní nádoby 0,6 litry, Typ filtru HEPA
 
 

4 746 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 922 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 237  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115779
Kód výrobce:vr2110
 

 

Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro
Hledáte kvalitního pomocníka na úklid vaší domácnosti? Pak pro vás bude výkonný robotický vysavač Concept VR2110 2 v 1 jako stvořený, protože zvládne vysát a vytřít najednou, čímž vám ušetří spousty času při úklidu. Vysavač je vhodný pro všechny druhy povrchů včetně koberců. Concept VR2110 lze ovládat pomocí mobilní aplikace či dálkového ovládání. V příslušenství naleznete PET kartáč, HardFloor kartáč či spirálový kartáč. Díky navigační technologii GyroTec 2.0 se vysavač snadno orientuje v prostoru a zvládne i překážky do výše 1,5 cm. Na jedno nabití zvládne robotický vysavač uklízet až 180 minut. Díky filtračnímu systému TripleAirClean bude váš domov krásně čistý bez virů a bakterií.

Navigační technologie GyroTec 2.0
Robotický vysavač Concept VR2110 se pyšní pokročilou navigační technologií GyroTec 2.0, díky které se skvěle orientuje v prostoru, nepřejíždí opakovaně stejná místa, čímž značně zkracuje dobu úklidu. Využít jej můžete na všechny druhy podlahových krytin i s členitými prostory. Dveřní prahy a jiné překážky do výše 1,5 cm nejsou pro vysavač Concept VR2110 žádný problém, jelikož je vybaven velkými koly a silným motorem. Až robotický vysavač dokončí úklid, sám se vrátí zpět do nabíjecí stanice.

Concept VR2110 vás zbaví virů a bakterií
Čistý a krásně voňavý domov je základ každé rodiny. Concept VR2110 vám pomůže s bojem proti nečistotám, virům a bakteriím. Do zásobníku na vodu stačí jednoduše přidat vámi vybraný desinfekční prostředek a robot může začít vytírat. Výsledkem bude perfektně čistý a dezinfikovaný domov.

Vysavač Concept 2 v 1
Všichni to jistě známe, že ne vždy je čas na pořádný úklid. To se vám však s vysavačem Concept VR2110 nikdy nestane! Robotický vysavač totiž nabízí možnost vysávání a vytírání v jednom kroku, přičemž kombinuje klasickou nádobu na prach s elektronicky řízeným zásobníkem na vodu. K použití této funkce je potřeba k zásobníku na suchý úklid přidat zásobník 2 v1 a robotický vysavač se pustí do práce.

Výkonný bezkartáčový BLDC motor
Vysoce výkonný digitální bezkartáčový stejnoměrný BLDC motor vám přináší řadu zajímavých výhod. Jednou z nich je tišší chod oproti běžným motorům u vysavačů. Energeticky je velmi úsporný, takže šetří nejen energie, ale také vaši peněženku. Motor vysavače Concept VR2110 je spolehlivý a má delší životnost, přičemž se současně podílí na vysoké sací síle vysavače, která dosahuje 2200 Pa. Vybrat si můžete hned ze 3 úrovní výkonu, které se mění v závislosti na spuštěném režimu úklidu. Sací výkon lze nastavit také manuálně podle potřeby a míry znečištění.

Na jedno nabití vydrží až 180 minut úklidu
Benefitem vysavače Concept VR2110 je kvalitní vysokokapacitní 3200 mAh baterie LG BYD, díky které zvládne vysavač na jedno nabití uklízet až neskutečných 180 minut. Baterie s vysokým výkonem nabízí dlouho životnost a stabilní cyklus. Takovéto baterie se využívají například v automobilovém průmyslu nebo v bateriových úložištích fotovoltaických systémů, což svědčí o její naprosté kvalitě.

Vysaje i těžko přístupná místa
Vysavač Concept VR2110 disponuje třemi hlavními kartáči a dvěma bočními kartáčky. Hlavní kartáče můžete vyměnit přesně podle vašich potřeb a v závislosti na vysávaném povrchu. Boční kartáčky rozšiřují záběr a slouží k úklidu těžko přístupných míst okolo stěn, nábytku či v rozích místností.

Spirálový kartáč na všechny druhy podlah
Concept VR2110 je vybaven spirálovým kartáčem, který je tvořen kombinací štětin a gumových lamel. Hravě si poradí se všemi druhy podlah včetně koberců.

HardFloor kartáč na tvrdé podlahy
Příslušenství vysavače Concept VR2110 je opravdu bohaté. Nabízí například kartáč HardFloor, který je určený především na tvrdé podlahy. Tento kartáč dokáže zachytit až 3× více nečistot včetně miniaturních částic. Díky měkkému povrchu se speciálními vlákny se nemusíte bát, že by docházelo k poškrábání podlah. Vysavač vše efektivně a hlavně šetrně uklidí.

Concept VR2110 nabízí PET kartáč pro vaše mazlíčky
Pokud máte doma domácího mazlíčka, jistě oceníte speciální PET kartáč, který je vhodný na chlupy a nejjemnější prach či popadané vlasy. Spirálový kartáč je osazen gumovými lamelami, takže při úklidu se do něj chlupy či vlasy nezamotávají.

CARPET turbo pro vysávání koberců
Vysavač Concept VR2110 nabízí také funkci Carpet turbo, kterou využijete především, pokud máte v robotu usazený carpet kartáč. Turbo se automaticky aktivuje ve chvíli, kdy vysavač najede na koberec. Zvýší se sací výkon, takže koberec bude perfektně čistý. Po návratu na tvrdé podlahy se vrátí k původnímu výkonu.

Dokonalá orientace díky TOF senzoru
Robotický vysavač VR2110 je vybaven speciálním čidlem, které mu zajišťuje perfektní orientaci podél zdí. Během vysávání si vysavač udržuje mírný odstup od překážek, takže chrání sebe i nábytek před poškozením. Nedochází tak k nepříjemným nárazům. TOF senzor zároveň slouží k detekci skla a černých stěn, takže si robot poradí s úklidem i podél těchto ploch.

Ovládání robota přes aplikaci Concept Home
Abyste měli robota Concept VR2110 vždy pod kontrolou, můžete využít aplikaci Concept Home, která je zdarma v češtině přístupná pro iOS a Android. Po nainstalování aplikace můžete robotovi hned naplánovat úklid kdykoli a odkudkoli. V aplikaci lze také v reálném čase sledovat, kolik toho robotický vysavač Concept uklidil a kde se zrovna nachází. I přesto, že nejste zrovna doma, lze přes aplikaci zahájit úklid. Když se vrátíte domů, budete mít perfektně uklizeno. Pokud však nemáte chytrý telefon nebo vám mobilní aplikace nevyhovuje, můžete robota ovládat pomocí dálkového ovladače.

Concept VR2110 nabízí 4 režimy úklidu
Robotický vysavač Concept VR2110 vám nabízí 4 režimy úklidu. V režimu Auto SMART se vysavač efektivně a systematicky pohybuje v liniích po celém prostoru a na závěr provede úklid podél stěn. V lokálním TURBO režimu se vysavač Concept VR2110 pohybuje ve spirále a vysává na maximální výkon v konkrétním místě. Perfektního úklidu podél stěn docílíte pomocí obvodového režimu. Pokud vám však nevyhovuje ani jeden výše zmíněný režim, jednoduše si pomocí manuálního režimu vysavač umístíte tam, kde zrovna potřebujete uklidit.

Funkce, které usnadní úklid vaší domácnosti
Vysavač Concept VR2110 disponuje hned několika vychytanými funkcemi. Pokud zvolíte režim AUTO SMART či obvodový režim, lze aktivovat funkci TURBO, díky které bude robotický vysavač Concept VR2110 vysávat na maximální výkon. Při zvolení funkce INTENSIVE se funkce provede 2× a u obvodového režimu navíc s maximálním výkonem. Abyste však během úklidu mohli nerušeně sledovat váš oblíbený film či pořad v televizi, využijte funkci SILENT, která vypne všechna hlasová oznámení.

TripleAirClean filtrační systém pro dokonale čisté prostředí
Pokud máte v rodině malé děti či někoho, kdo je alergik, zajisté u vysavače Concept VR2110 oceníte pokročilý filtrační systém TripleAirClean, který se postará o maximálně čisté prostředí bez bakterií a virů. Jedná se o třístupňovou filtraci s HEPA filtrem 13, který dokáže ze vzduchu odstranit až 99,9 % částic a jiných škodlivin včetně bakterií a virů.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Robotický vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
0,6 litry
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
55 dB
Typ filtru 
 
 
Typ filtru
Udává, jakou filtraci vysavač používá. Nejčastěji jsou používány HEPA filtry, které představují nejúčinnější způsob filtrace.
 
 
 
 
 
HEPA
Funkce 
Ostatní 
Výška  8 cm
Šířka  35 cm
Hloubka  35 cm
Hmotnost  2,95 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi