Concept VP6120 - Tyčový a ruční akumulátorový vysavač ICONIC Animal Flex 29,6 V

Exa kód : CNC115955
 
 
 
 

 

Concept VP6120 - Tyčový a ruční akumulátorový vysavač ICONIC Animal Flex 29,6 V
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový vysavač, Tyčový, Objem odpadní nádoby 0,5 litry, Příkon 450 W
 
 

4 425 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 657 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 221  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115955
Kód výrobce:vp6120
 

 

2 v 1
Tyčový vysavač 2 v 1 Iconic Animal Flex Concept VP6120 se stane univerzálním pomocníkem do každé domácnosti. Nabízí vysoký sací výkon, dlouhou výdrž a maximálně flexibilní využití. Zastane práci tyčového i ručního vysavače a pohodlně s ním vysajete veškeré tvrdé podlahy i koberce. Díky lehké konstrukci a ergonomické rukojeti se dobře ovládá. Tyčový vysavač si poradí s úklidem doslova od podlahy po strop. Velkou předností vysavače VP6120 je chytře zpracovaná konstrukce podlahové hubice, která zvyšuje jeho stabilitu. Pokud potřebujete během práce vysavač odložit, nemusíte ho pokládat na zem nebo nikde opírat. Vysavač stojí sám.

Flexibilní ohebný kloub
Díky chytře vymyšlené konstrukci nabízí vysavač VP6120 maximální flexibilitu. Prodlužovací trubka s ohebným kloubem se plně uzpůsobí vašemu pohybu. Bez námahy a ohnutých zad s ním lehce vysajete pod nízkým nábytkem a v dalších těžko přístupných místech.

Výkonný BLDC motor
Vysoký sací výkon je zásluhou BLDC motoru. Jedná se o nově používaný digitální bezkartáčový stejnosměrný motor, který má řadu výhod. Zmíněný motor je tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost než běžné motory.

Podlahová motorizovaná hubice se 2 kartáči
S tyčovým vysavačem Iconic Animal Flex VP6120 vysajete tvrdé podlahy i koberce. Podlahová hubice na vysavač je vybavena vlastním pohonem, který zvyšuje sací sílu, takže dosáhnete vysoce efektivního úklidu za mnohem kratší dobu. Vybírat můžete ze 2 kartáčů, takže si poradí opravdu s každým povrchem. Carpet kartáč je tvořený kombinací štětin a gumových lamel a je vhodný na všechny druhy podlah včetně koberců. Pokud ve vaší domácnosti převládají tvrdé podlahy, doporučujeme nasadit HardFloor kartáč. Díky měkkému povrchu se speciálními vlákny je velice šetrný k vašim podlahám a dokáže zachytit až 3x více nečistot včetně miniaturních částic.

Nic mu neunikne
Podlahová hubice na vysavač je osazena LED osvětlením, díky kterému vám žádné smítko nezůstane skryté. Dokonale vám posvítí i na ta nejtemnější místa vaší domácnosti, takže budete mít pořád perfektně čisto.

Malý turbokartáč
Jedinečná konstrukce a uzpůsobená velikost tohoto kartáče odstraní každý chlup z čalouněného nábytku a ze všech míst, kam se s velkým kartáčem nedostanete. Je ideální pro úklid po vašich chlupatých mazlíčcích. Účinný HEPA filtr 13 navíc zachytí nežádoucí bakterie a alergeny.

Ruční vysávání
Tyčový vysavač 2 v 1 Iconic Animal Flex Concept VP6120 disponuje odnímatelnou ruční jednotkou, kterou oceníte především při drobném úklidu. Díky praktickému příslušenství v podobě dlouhé a krátké štěrbinové hubice s kartáčkem uklidíte interiér auta, pohovku, kuchyňskou linku nebo třeba klávesnici. S použitím teleskopické trubky vysajete pohodlně i pavučiny u stropu.

3 režimy vysávání
Vybírat můžete ze 3 režimů výkonu: Low, Normal a High. Sací sílu můžete podle typu vysávaného povrchu pohodlně regulovat přímo na rukojeti vysavače. Nižší výkon je vhodný na tvrdé podlahy, vysoký na silně znečištěné plochy nebo koberce s vyšším vlasem.

Vyjímatelná baterie s dlouhou výdrží
Aku vysavač VP6120 vám poskytne naprostou volnost pohybu během úklidu. Během práce vás nebude obtěžovat žádný kabel, takže můžete uklízet bez omezení. V těle vysavače je umístěna vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 2500 mAh, která se vyznačuje velkou výdrží a dlouhou životností. Na jedno nabití můžete uklízet až 60 minut, takže s ním pohodlně vysajete celý byt.

Rychlá údržba
Prachová nádoba disponuje objemem 0,5 l a její čištění je velmi rychlé. Po jejím naplnění stačí jednoduše zmáčknout tlačítko pro uvolnění, nádobu vyjmout z těla vysavače, otevřít a vysypat. Díky kvalitnímu HEPA filtru 13 je vysavač vhodný i pro alergiky. Pro zachování vysoké účinnosti vysávání doporučujeme všechny kartáče pravidelně kontrolovat a čistit.

Technické parametry:
2 v 1: tyčový vysavač a ruční vysavač
Vysoce účinný na všech podlahových krytinách
BLDC motor
Příkon: 450 W
Flexibilní ohebný kloub
Vyjímatelná Li-Ion baterie
Kapacita baterie: 2500 mAh
Napětí: 29,6 V
Doba provozu: 60 minut
Doba nabíjení: 4-5 h
3 režimy vysávání: Low, Normal, High
Podlahová motorizovaná hubice Stand Alone se dvěma kartáči (Hardfloor pro tvrdé podlahy + Carpet na koberce)
LED osvětlení
HEPA filtr 13
Kapacita zásobníku na prach: 0,5 l
Hlučnost: 82 dB
Hmotnost: 3,2 kg (ruční jednotka 1,65 kg)

Příslušenství:
Malý turbokartáč
Krátká štěrbinová hubice s kartáčkem
Dlouhá štěrbinová hubice
Držák na zeď


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Typ vysavače  Tyčový
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
0,5 litry
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
450 W
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
82 dB
Napájení 
Příslušenství 
Hubice na čalounění  Ne
Štěrbinová hubice  Ano
Štětinový kartáč  Ano
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi