Produkt je vyřazen!
 

 

Concept VP6000

Exa kód : CNC115703
 
 
 
 

 

Concept VP6000
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový a ruční akumulátorový vysavač VP6000 s digitálně řízeným motorem druhé generace. Díky širokému příslušenství se dostanete i na těžko dostupná místa.
 
 

4 659 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 850 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 233  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tyčový a ruční akumulátorový vysavač VP6000 s digitálně řízeným motorem druhé generace. Díky širokému příslušenství se dostanete i na těžko dostupná místa.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115703
Kód výrobce:vp6000
 

 

Vysaje každý koutek
Najít tyčový vysavač, který má alespoň trochu srovnatelný výkon jako klasický sáčkový vysavač je téměř nemožné. My jsme ho ale našli. Jeho největší výhodou je lehká konstrukce a ergonomická rukojeť, díky které se vysavač pohodlně drží a lehce ovládá. Můžete ho snadno upravit na ruční vysavač a uklízet od podlah až po strop.

Výkonný BLDC motor
Vysoký sací výkon je zásluhou BLDC motoru. Jedná se o nově používaný digitální bezkartáčový stejnosměrný motor, který má řadu výhod. Zmíněný motor je tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost než běžné motory.

Motorizovaný kartáč
Vysavač je vybavený LED osvětlením přímo u motorizovaného kartáče, který má svůj vlastní pohon, díky němuž si lehce poradí s hloubkovým úklidem nebo zvířecími chlupy. Rychlý a důkladný úklid je tak otázkou několika minut.

Silák i bez kabelu
Vyberte si ze dvou rychlostí vysávání a můžete začít. V těle vysavače je umístěna vyjímatelná Li-Ion baterie s dlouhou výdrží. Uklízet můžete až 30 minut a dobití baterie zabere pouhé 4 hodiny.

Snadná údržba
Celé tělo je plně rozložitelné a omyvatelné. Prachová nádoba má dostačující objem 0,5 l. Vysavač je vhodný i pro alergiky, jelikož má omyvatelný HEPA filtr a údržba prachové nádoby je velmi hygienická. Stačí zmáčknout tlačítko u nádoby a prach je rázem venku.

Nadupaná výbava
V příslušenství najdete všechno, co v domácnosti potřebujete. Do výbavy jsme přidali úchyt na zeď, abyste mohli vysavač pověsit a nemuseli ho nikde opírat. Nejvěrnějším pomocníkem se zajisté stane motorizovaný turbo kartáč s vlastním pohonem. Pokud máte domácího mazlíčka, určitě oceníte motorizovaný PET kartáč na zvířecí srst. A nechybí ani štěrbinová hubice s prachovým kartáčkem, CAR hubice a hubice na čalounění.

Rodina Perfect Clean
Ne nadarmo se říká: čistota půl zdraví. Proto jsme v Conceptu připravili celou řadu pomocníků na úklid ve stejném designu. Stačí si jen vybrat, který Vám bude vyhovovat a padne Vám do ruky. Podívejte se na naši speciální stránku věnovanou řadě Perfect Clean a zjistěte, kolik času prouklízíte. Stačí kliknou na obrázek vedle.

Technické parametry:
Typ baterie: Li-Ion
Kapacita baterie: 2000 mAh
Napětí: 21,6 V
Doba provozu: 30 min.
Doba nabíjení: 4 hodiny
Příkon: 250 W
Sací síla: 60 aW
2 rychlosti vysávání
Objem prachové nádoby: 0,5 l
Filtr: HEPA 13, omyvatelný
Hlučnost: 78/83 dB
LED světlo
Vyjímatelná nádoba
Tlačítko pro snadné vyjmutí nádoby

Příslušenství:
štěrbinová hubice s prachovým kartáčkem,
štěrbinová hubice CAR
kartáč na zvířecí srst
turbo kartáč
hubice na čalounění
redukce do těžko přístupných míst
adaptér
držák na zeď


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ vysavače  Tyčový
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
0,5 litry
Napájení 
Příslušenství 
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi