Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Concept VP4370

Exa kód : CNC115723
 
 
 
 

 

Concept VP4370
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Barva Šedá, Objem odpadní nádoby 0,9 litry, Příkon 90 W, Typ filtru Hepa
 
 

1 390 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 149 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 69  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115723
Kód výrobce:vp4370
 

 

Concept VP4370 Ruční vysavač

Wet & Dry – na suché i mokré vysávání
Ruční vysavač VP4370 z řady Perfect Clean vám pomůže s rychlým úklidem suchých i mokrých nečistot. Snadno a rychle vysajete rozsypanou mouku, drobky po dětech nebo vylitý čaj. Je opatřen 3 LED diodami, takže mu nic neunikne. Ruční vysavač VP4370 budete mít neustále po ruce.

PET motorizovaný turbokartáč – specialista na chlupy
Ruční vysavač VP4370 je ideální pro majitele domácích mazlíčků. Je vybaven výkonným motorizovaným PET turbokartáčem, který si hravě poradí s popadanými zvířecími chlupy na pohovce, koberci nebo ve vašem autě.

Dlouhá výdrž
Vysavač VP4370 je opatřen kvalitní Li-Ion baterii 14,8 V s kapacitou 2200 mAh, díky které zvládnete uklízet až 40 minut na jedno nabití. Tato baterie se vyznačuje vyšším výkonem a delší životností. Současně netrpí tzv. paměťovým efektem, kdy nesprávným nabíjením může během pár desítek nabíjecích cyklů dojít ke skokovému a trvalému poklesu kapacity akumulátoru.

Snadná údržba
Čištění ručního vysavače VP4370 je velice rychlé a jednoduché. Stisknutím tlačítka oddělíte sběrnou nádobu, ve které se usazuje vysátý prach a další nečistoty. Nádobu stačí vyprázdnit o opět nasadit zpět. Během chvilky budete mít svého pomocníka opět plně k dispozici.

Úklid jednou rukou
Nenajdete lepšího parťáka pro pohotový úklid. Jednou rukou hladce uklidíte drobný nepořádek, aniž byste museli sáhnout po klasickém vysavači. Je lehký, perfektně padne do ruky a při práci vás nebude obtěžovat žádný kabel.

Ruční vysavač do auta i do bytu
Součástí základní výbavy ručního vysavače VP4370 je dlouhá štěrbinová hubice pro úklid špatně dostupných míst. Snadno s ní uklidíte každou skulinu, prostor mezi matracemi, interiér auta nebo dna zásuvek. Pro mokré vysávání slouží praktická stěrka, která přilne k povrchu a dokonale pojme veškerou tekutinu. Dalším užitečným doplňkem je nástěnný držák, ve kterém je vysavač umístěn v době, kdy ho nepotřebujete nebo kdy je nutné jeho dobití.

Rodina Perfect Clean
Ne nadarmo se říká: čistota půl zdraví. Proto jsme v Conceptu připravili celou řadu pomocníků na úklid ve stejném designu. Stačí si jen vybrat, který vám bude vyhovovat a padne vám do ruky. Podívejte se na naši speciální stránku věnovanou řadě Perfect Clean a zjistěte, kolik času prouklízíte. Stačí kliknou na obrázek vedle.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Šedá
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
0,9 litry
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
90 W
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
80 dB
Typ filtru 
 
 
Typ filtru
Udává, jakou filtraci vysavač používá. Nejčastěji jsou používány HEPA filtry, které představují nejúčinnější způsob filtrace.
 
 
 
 
 
Hepa
Hubice na čalounění  Ne
Štěrbinová hubice  Ano
Prachový kartáč  Ne
Štětinový kartáč  Ne
Regulace sání  Ne
Výška  42 cm
Šířka  12 cm
Hloubka  14 cm
Hmotnost  1 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi