Produkt je vyřazen!
 

 

Concept VP4170

Exa kód : CNC115727
 
 
 
 

 

Concept VP4170
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový vysavač, Barva Červená, Tyčový, Objem odpadní nádoby 0,5 litry, Příkon 125 W, Typ filtru HEPA
 
 

4 681 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 869 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 234  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115727
Kód výrobce:vp4170
 

 

Concept VP4170 - Tyčový akumulátorový vysavač

3 v 1
Tyčový aku vysavač 3 v 1 s UV sterilizací VP4170 vám pomůže s rychlým a jednoduchým úklidem vaší domácnosti. Využijete ho jako klasický vysavač, ruční vysavač a díky speciální hubici s UV lampou také jako čistič matrací a čalouněného nábytku.

UV sterilizace
Součástí výbavy tyčového aku vysavače 3 v 1 VP4170 je speciální hubice, která je vybavena unikátní technologií UV záření. Získáváte tak jedinečného pomocníka, který vám pomůže zbavit se v domácnosti všech alergenů, bakterií, roztočů a dalších nebezpečných mikroorganismů. To vše bez použití chemických prostředků, takže je vhodný i pro alergiky. Využití nalezne nejen na matracích a čalounění, ale také na ložním prádle, kobercích i tvrdých podlahách. Dosáhnete tak zdravějšího a čistějšího prostředí pro své nejbližší.

Vždy připraven
Vysavač VP4170 je opatřen kvalitní Li-Ion baterií s kapacitou 2000 mAh, díky které můžete vysávat až 50 min. na jedno nabití. Tato baterie se vyznačuje vyšším výkonem a delší životností. Současně netrpí tzv. paměťovým efektem, kdy nesprávným nabíjením může během pár desítek nabíjecích cyklů dojít ke skokovému a trvalému poklesu kapacity akumulátoru. Vysavač disponuje 2 režimy provozu: ECO provoz pro běžné vysávání a TURBO provoz s maximálním výkonem pro opravdu dokonalý úklid.

Nic mu neunikne
Přejete si mít uklizeno v každém koutku vašeho domova? Díky 3 LED světlům, kterými je vysavač VP4170 osazen, vám už nic neunikne. Dokonale vám posvítí i na ta nejtemnější místa vaší domácnosti, takže budete mít pořád perfektně čisto.

Nabíjecí stojan
Po ukončení práce nebo v případě vybití vysavač jednoduše postavte do nabíjecí stanice, kde se opět dobije a bude v plné síle připraven k úklidu. Nabíjecí stanice navíc disponuje úložným prostorem pro malé příslušenství.

Snadná manipulace bez kabelu
Vysávání nikdy nebylo jednodušší. Vysavač VP4170 budete mít stále při ruce. Užijte si rychlé a komfortní vysávání bez kabelu. Kvalitní Li-Ion baterie vám poskytne dostatek prostoru pro úklid celé domácnosti.

Ruční vysávání
Vysavač VP4170 je opravdu všestranný pomocník. Disponuje odnímatelnou jednotkou pro ruční vysávání, kterou oceníte především při vysávání drobků na stole, kuchyňské lince, klávesnice nebo kufru auta.

Motorizovaný turbokartáč – specialista na koberce
Vysavač je vybaven motorizovaným turbokartáčem, který si perfektně poradí se všemi typy koberců. Ocení ho především rodiny s domácími mazlíčky a malými dětmi. Díky vysoké sací síle dosáhnete dokonalého úklidu za kratší dobu, takže ušetříte čas i peníze. Údržba turbokartáče je velmi jednoduchá, stačí ho jednoduše rozebrat, vyčistit a zase složit. Pro zajištění dokonalého výsledku je vlastním pohonem opatřen také malý kartáč s UV lampou.

Nezabere žádné místo ani čas s údržbou
I při údržbě jsme mysleli na vaše pohodlí. Ruční jednotka vysavače je snadno rozebíratelná a jednoduše ji vyčistíte. Pro snadné uskladnění je vysavač vybavený sklopným držadlem, takže vám nezabere téměř žádné místo.

Objevte sílu čistoty
Real Force je spojení extrémního výkonu a moderních technických vychytávek. Veškeré kousky z této řady jsou TOP ve své kategorii a nemají téměř žádnou konkurenci. Nechte se oslnit jejich silou a dokonalou čistotou. Výsledkem bude perfektně uklizená domácnost.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Červená
Typ vysavače  Tyčový
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
0,5 litry
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
125 W
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
84 dB
Typ filtru 
 
 
Typ filtru
Udává, jakou filtraci vysavač používá. Nejčastěji jsou používány HEPA filtry, které představují nejúčinnější způsob filtrace.
 
 
 
 
 
HEPA
Napájení 
Příslušenství 
Hubice na čalounění  Ano
Štěrbinová hubice  Ano
Prachový kartáč  Ne
Štětinový kartáč  Ano
Funkce 
Regulace sání  Ne
Ostatní 
Výška  113 cm
Šířka  27 cm
Hloubka  18 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi