Concept VA0060 - Vakuová svářečka fólií PROFI

Exa kód : CNC115953
 
 
 
 

 

Concept VA0060 - Vakuová svářečka fólií PROFI
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vakuová svářečka PROFI Concept VA0060 s integrovanou fólií prodlouží životnost vašich potravin. Nabízí 7 provozních režimů vč. možnosti vakuování potravin v dózách a je vhodná pro vakuování suchých i vlhkých potravin.
 
 

2 399 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 983 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 120  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vakuová svářečka PROFI Concept VA0060 s integrovanou fólií prodlouží životnost vašich potravin. Nabízí 7 provozních režimů vč. možnosti vakuování potravin v dózách a je vhodná pro vakuování suchých i vlhkých potravin.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115953
Kód výrobce:va0060
 

 

Zachovejte čerstvost vašich potravin
Vakuová svářečka fólií prodlouží životnost vašich potravin. Zamezí přístupu vzduchu, čímž zabraňuje ztrátě důležitých látek obsažených v potravinách a současně uchová jejich čerstvou chuť a aroma. Tímto způsobem skladování potravin zároveň šetříte místo ve vaší lednici i mrazáku. Vakuování můžete využít také při přípravě sous-vide nebo pro urychlení marinace masa. Součástí balení je integrovaná vakuovací fólie a hadička k vakuování potravin v nádobách.

Kvalitní zpracování
Vakuová svářečka VA0060 je osazena kvalitním DC motorem, který se podílí na skvělém výkonu. Disponuje podtlakem 0,85 barů a dvojitým svárem pro perfektního utěsnění. Nabízí 7 provozních režimů. Umožňuje vakuování suchých i vlhkých potravin a vakuování potravin v dózách. Každá funkce má své vlastní tlačítko, takže ovládání je velmi jednoduché a intuitivní.

Vac and seal
Touto funkcí spustíte automatické odsávání vzduchu a následné svaření sáčku.

Pulse vacuum
Tímto tlačítkem budete mít přesnou kontrolu nad odsáváním. Jeho stisknutím odsávání spustíte, uvolněním bude odsávání přerušeno. Můžete si tak přesně regulovat podtlak v sáčku. Díky tomu zamezíte např. rozmačkání křehkých potravin.

Sealing time a Pressure
Funkcí Sealing time nastavíte nejvhodnější čas odsávání podle struktury potravin: Dry – pro suché potraviny, Moist – pro středně mokré potraviny, Extended – pro mokré potraviny s větším množstvím tekutin. Funkce Pressure slouží k nastavení vhodného tlaku odsávání: Normal button – pro standardní tlak, Gentle button – mírnější tlak odsávání pro křehké potraviny.

Manual seal
Slouží pro zatavení fólie. Během této funkce svářečka neodsává vzduch, pouze svaří sáček. Při stisknutí v průběhu odsávání v programu Vac and seal vakuovačka přestane odsávat a začne svářet.

Marinate
Marinování ve vakuu je nejlepší a nejzdravější způsob uchování masa před grilováním. Vakuování způsobí, že se póry masa otevřou a lépe absorbují marinádu, takže je maso rychleji nachystané k přípravě. Pokud marinujete maso ve vakuovacích nádobách, funkce Marinate nastaví ideální tlak pro odsávání.

Technické parametry:
Multifunkční kuchyňský pomocník
DC motor pro maximální výkon
Horní kryt z tmavého nerezu
Přehledný displej s přednastavenými programy
2,5 mm široký dvojitý svár pro maximální utěsnění
Správné umístění vakuovací fólie zajistí zaklapávací madlo
Podtlak: 0,85 bar
Barva: černá
Příkon: 130 W
Napětí: 220-240 V ~ 50 Hz

Příslušenství:
Vakuovací fólie
Odsávací hadička
Řezací nůž


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi