Concept TM4820

Exa kód : CNC115810
 
 
 
 

 

Concept TM4820
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový mixér s chopperem Concept TM4820 zastane práci mixéru, šlehače i sekáčku. Disponuje příkonem 600 W a plynulou regulací rychlosti včetně tlačítka TURBO pro dosažení maximálního výkonu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tyčový mixér s chopperem Concept TM4820 zastane práci mixéru, šlehače i sekáčku. Disponuje příkonem 600 W a plynulou regulací rychlosti včetně tlačítka TURBO pro dosažení maximálního výkonu.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115810
Kód výrobce:TM4820
 

 

Tyčový mixér s chopperem 600 W TM4820 set

Široké využití
Tyčový mixér TM4820 s bohatým příslušenstvím se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Zastane práci mixéru, šlehače i sekáčku. Díky ergonomicky tvarované rukojeti se s ním dobře pracuje a s příkonem 600 W dosahuje perfektních výsledků.

Kvalitní provedení
Pomocí regulátoru rychlosti můžete plynule nastavit přesně takový výkon, jaký zrovna potřebujete. Využít můžete i tlačítko TURBO pro krátkodobé dosažení maximálního výkonu. Všechny součásti mixéru, které přichází do kontaktu se surovinami, jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli.

Mixuje
Tyčový nástavec vybavený nerezovými noži rozmixuje téměř cokoliv. Během chvilky s ním připravíte lahodné mléčné koktejly, osvěžující míchané nápoje, domácí majonézu nebo dětské příkrmy. Rozmixujete s ním i horké polévky a omáčky přímo v hrnci, čímž ušetříte spousty času a můžete je ještě za tepla rovnou servírovat.

Šlehá
Domácí šlehačka, sníh z bílků, krémy, lehká těsta na přípravu palačinek nebo piškotových dezertů. To vše zvládnete rychle a jednoduše se šlehací metlou, kterou jednoduše nasadíte na tělo mixéru a můžete začít.

Seká
Součástí tyčového mixéru je praktický 600 ml chopper, který je vybavený vlastními nerezovými noži. Snadno si poradí i s tvrdšími potravinami, takže je vhodný na sekání masa, sýru, zeleniny, ořechů a poradí si dokonce i s drcením ledu.

Recepty najdete v aplikaci Concept Vaření
Nová aplikace Concept Vaření je přehledná a jednoduchá kuchařka, která je díky mobilnímu telefonu nebo tabletu pořád s vámi. Vyberte si mezi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, saláty, polévky, chuťovky atd.) a dejte se do vaření. Už se vám nestane, že nebude vědět co uvařit na párty, rodinný oběd nebo jaké smoothie si vzít do práce. Slouží také jako inspirace pro objevení nových chutí freshů a smoothies. Aplikaci stahujte zde pro iOS a zde pro Android.

Technické parametry:

  • Odnímatelná nerezová noha
  • Ergonomický tvar rukojeti
  • Nerezový nůž
  • Plynulá regulace rychlosti
  • Tlačítko s TURBO rychlostí
  • Protiskluzová rukojeť
  • Snadné čištění včetně možnosti mytí určených částí v myčce nádobí
  • Barva: černá s nerezovými prvky
  • Příkon: 600 W
  • Napětí: 220 – 240 V
  • Recepty v aplikaci Concept Vaření

Příslušenství:

  • Chopper 600 ml
  • Nerezová šlehací metla
  • Mixovací nádoba 600 ml

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový mixér
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi