Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Concept SR3210

Exa kód : CNC115805
 
 
 
 

 

Concept SR3210
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ruční šlehač Concept SR3210 s příkonem 400 W nabízí 5 rychlostí a funkci Turbo pro dosažení maximálního výkonu. Díky vyměnitelným metlám vám pomůže s přípravou těst, krémů, pěny, ušlehá šlehačku i sníh z bílků.
 
 

685 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

566 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ruční šlehač Concept SR3210 s příkonem 400 W nabízí 5 rychlostí a funkci Turbo pro dosažení maximálního výkonu. Díky vyměnitelným metlám vám pomůže s přípravou těst, krémů, pěny, ušlehá šlehačku i sníh z bílků.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115805
Kód výrobce:SR3210
 

 

Ruční šlehač se šlehací metlou 400 W SR3210

Vždy při ruce
Ruční šlehač SR3210 s příkonem 400 W vám usnadní spousty práce v kuchyni. Nabízí 5 rychlostí a funkci Turbo pro krátkodobé dosažení maximálního výkonu. Díky ergonomickému tvaru se s ním dobře pracuje. Během chvilky získáte jemně zpracované těsto nebo lahodně vyšlehané krémy.

Vyměnitelné metly
Součástí ručního šlehače SR3210 jsou nerezové šlehací metly určené pro šlehání pěny, žloutků, přípravu krémů nebo řídkého těsta na omelety a palačinky, speciální šlehací metla ideální na domácí šlehačku nebo bílkový sníh a hnětací háky vhodné na přípravu těst. Metly a háky vyjmete jednoduše pouhým stisknutím tlačítka, aniž byste se jich museli dotknout, takže vaše ruce zůstanou čisté.

Bezpečnost
Ruční šlehač je vybaven bezpečnostní pojistkou, která zabraňuje přehřátí motoru a následnému poškození celého přístroje.

Recepty najdete v aplikaci Concept Vaření
Nová aplikace Concept Vaření je přehledná a jednoduchá kuchařka, která je díky mobilnímu telefonu nebo tabletu pořád s vámi. Vyberte si mezi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, saláty, polévky, chuťovky atd.) a dejte se do vaření. Už se vám nestane, že nebude vědět co uvařit na párty, rodinný oběd nebo jaké smoothie si vzít do práce. Slouží také jako inspirace pro objevení nových chutí freshů a smoothies. Aplikaci stahujte zde pro iOS a zde pro Android.

Technické parametry:

  • 5 rychlostí
  • Turbo tlačítko
  • Ergonomický design
  • Tlačítko pro vyjmutí metel
  • Bezpečnostní pojistka
  • Barva: černá
  • Příkon: 400 W
  • Napětí: 220 – 240 V. 50/60 Hz
  • Recepty v aplikaci Concept Vaření

Příslušenství:

  • 2 nerezové šlehací metly
  • 2 nerezové hnětací háky
  • 1 nerezová šlehací metla ideální na domácí šlehačku nebo bílkový sníh

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi