Concept SO2080 - Sušička ovoce digitální 260 W

Exa kód : CNC115961
 
 
 
 

 

Concept SO2080 - Sušička ovoce digitální 260 W
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sušička ovoce Concept SO2080 s příkonem 260 W disponuje 6 výškově nastavitelnými platy, regulací teploty od 35 – 70°C, časovačem a ventilátorem pro rovnoměrné sušení.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sušička ovoce Concept SO2080 s příkonem 260 W disponuje 6 výškově nastavitelnými platy, regulací teploty od 35 – 70°C, časovačem a ventilátorem pro rovnoměrné sušení.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115961
Kód výrobce:so2080
 

 

Kompaktní tvar
Sušička ovoce SO2080 s příkonem 260 W disponuje 6 transparentními platy. Díky svému hranatému tvaru je velmi skladná a šetří místo v kuchyni. Obdélníková plata se navíc vejdou do myčky nádobí, takže nemusíte trávit čas jejich údržbou.

Ovládání bez starostí
Obsluhu sušičky SO2080 zvládne díky jednoduchému ovládání opravdu každý. Pomocí tlačítek nastavíte požadovanou teplotu sušení v rozmezí od 35 do 70 °C. Díky časovači, který lze nastavit až na 48 h, budete mít sušení plně pod kontrolou. Po uplynutí nastavené doby sušení se sušička sama vypne. Integrovaný ventilátor se postará o rovnoměrné sušení, a to ve všech patrech sušičky.

Prodlužte život vašim potravinám
Sušení je jedna z mála metod uchování potravin, při které nedochází ke ztrátě důležitých vitamínů a minerálů. Proč tedy neprodloužit životnost potravinám, kterých máme aktuálně nadbytek? Např. malá špetka voňavého houbového prášku ze sušených hub dokáže udělat s vaším jídlem doslova zázraky. Sušit můžete téměř vše, od ovoce, zeleniny, přes těstoviny, květiny a maso. V sušičce snadno vyrobíte i výborné pamlsky pro vaše domácí mazlíčky.

Univerzální nastavení plat
Vzdálenost mezi jednotlivými platy si můžete přizpůsobit. Záleží na způsobu sestavení. Pokud se vám např. některé ovoce do mezery mezi jednotlivými patry nevejde, jednoduše plato otočte o 180°, čímž docílíte většího prostoru.

Technické parametry:
Sušení ovoce, zeleniny, hub, bylin, květin, ryb a těstovin
Zdravý způsob uchování potravin
Vhodná pro každodenní využití
Na výběr ze dvou výšek plat – možno sušit i objemnější potraviny
Časovač
Nastavení teploty 35-70 °C
Počet plat: 6
Rozměr plata: 30,5 x 25 cm
Příkon: 230-260 W
Napětí: 230-240 V


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi