Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

CONCEPT SM3392 Fresh&Nutri smoothie mixér, chopper, mlýnek, 700 W + láhve 2 x 570 ml + 400 ml červený

Exa kód : CNC115559
 
 
 
 

 

CONCEPT SM3392 Fresh&Nutri smoothie mixér, chopper, mlýnek, 700 W + láhve 2 x 570 ml + 400 ml červený
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Mixér
 
 

1 382 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 142 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 69  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115559
Kód výrobce:sm3392
 

 


   1. Chopper na mletí masa
   2. Grip proti vyklouznutí
   3. Mlýnek na kávu a koření

Chopper

Ulehčete si práci v kuchyni díky praktickému chopperu. Díky němu si můžete připravit pomazánky, přesnídávky, majonézy, nadrtit led a ořechy, dokonce i naseká maso! Díky dvojitému noži a příkonu 700 W si hravě poradí s každou surovinou.
Mlýnek

sm3392 se může pochlubit příkonem 700 W. To z něho v jeho kategorii dělá nepřemožitelného siláka. Zaručí Vám neobyčejně jemné, až sametové smoothie, které se bude doslova rozplývat na jazyku. Jelikož díky své síle nenechává žádné kousky surovin, stane se Vaším nepostradatelným pomocníkem například při přípravě dětských kašiček nebo přesnídávek. A hlavně, podstatně rychleji připraví smoothie a tím se vyrovná svým velkým „bratříčkům“.
Silák ve své kategorii

sm3392 se může pochlubit příkonem 700 W. To z něho v jeho kategorii dělá nepřemožitelného siláka. Zaručí Vám neobyčejně jemné, až sametové smoothie, které se bude doslova rozplývat na jazyku. Jelikož díky své síle nenechává žádné kousky surovin, stane se Vaším nepostradatelným pomocníkem například při přípravě dětských kašiček nebo přesnídávek. A hlavně, podstatně rychleji připraví smoothie a tím se vyrovná svým velkým „bratříčkům“.
Detaily, které potěší

Pro maximální bezpečnost během užívání má smoothie maker integrovanou bezpečnostní pojistku, která nedovolí spustit mixér, pokud není správně nasazená lahev. Dokonalý komfort zajišťuje samotný povrch mixéru. Spodní část spotřebiče je vyrobena ze speciálního pogumovaného materiálu, díky kterému se během provozu nehne z místa. Pokud máte větší rodinu, tak zajisté oceníte sadu lahví, kterou k mixéru dostanete. V červeném a bílém designu pro dospěláky s objemem 570 ml a menší, 400 ml, třeba pro ty nejmenší. Každý si pak může namíchat smoothiie podle své chuti. Nebo si prostě jen užijte komfortu, když se Vám zrovna nechce mýt nádobí.
Už Vám nevyklouzne

Spěcháte do práce, fitka nebo školy? Vždy s Vámi udrží krok. Lahev mixéru je vybavená protiskluzovým gripem, který Vám zajistí komfort při manipulaci s ní.
Jediné pootočení

Přesně tak, jen jediné otočení nádobou umístěnou v mixéru Vás dělí od lahodného smoothie, třeba k snídani. Tritanová lahev slouží přímo k mixování, po mixování jednoduše vyměníte nože za víčko a můžete vyrazit. Víčko je navíc vybavené poutkem a speciálním dvojitým těsněním. Nemusíte mít strach, že by se smoothie vylilo třeba do kabelky. Navíc se z lahve perfektně pije třeba během chůze, ale pohodlně zapadne do držáku nápojů v autě.
BPA free

Nádoba mixéru je vyrobená z tritanu, plastu, který nese označení BPA free. To znamená, že neobsahuje zdraví škodlivé bisfenoly. Co je to vlastně tritan? Je to moderní materiál, který je pevný, ale ve srovnání se sklem lehký. Díky své odolnosti vůči teplu neuvolňuje žádné škodlivé látky do Vašeho nápoje či pokrmu, navíc je odolný proti rozbití nebo poškrábání. Tritan je nejen bezpečný pro Vaše zdraví, ale dá se biologicky rozložit, a tím pádem nezatěžuje životní prostředí. Jeho největší předností je, že neobsahuje BPA - Bisfenol A, což je organická xdsloučenina, která se používá při výrobě plastů. Bisfenol A je nebezpečná chemická látka, která může způsobit spoustu zdravotních potíží, dokonce i rakovinu prsu. V současné době se vede nespočet diskuzí o negativních účincích bisfenolu A, ať se už jedná o teorie, že způsobuje onemocnění srce, či negativně působí na fungování imunitního systému člověka. Nebezpečnost bisfenolu A potvrzuje i to, že v roce 2010 EU zakázala dovážet a prodávat kojenecké lahve, které bisfenol A obsahují. Připojila se tak ke Kanadě, Austrálii, a spoustě dalších států.
Stačí či jen vybrat

Chcete podtrhnout svou individualitu nebo hledáte jen designový skvost na doladění Vaší kuchyně? Můžete si vybrat hned ze 4 barev.
Technické parametry:

   Set obsahuje mixér + chopper 1200 ml s dvojitým nožem + mlýnek na koření a kávu + 3 mixovací nádoby: bílou o objemu 570 ml, červenou o objemu 570 ml a červenou o objemu 400 ml
   Nádoby jsou vyrobeny z tritanu – BPA free
   Funkce PULSE
   Vhodný pro přípravu ledové kávy, smoothie a koktejlů
   Spodní část těla spotřebiče potažená gumou pro zamezení pohybu během provozu
   Bezpečnostní pojistka
   Snadná údržba a čištění
   Vyjímatelná nožová část
   Délka přívodního kabelu: 100 cm
   Barva: červená + nerez
   Hlučnost: 80dB (A)
   Napětí: 220 – 240 V
   Příkon: 700 W


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Mixér
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi