Concept RE2020 650W

Exa kód : CNC115729
 
 
 
 

 

Concept RE2020 650W
 
Můžete si prohlédnout na showroomu v Karviné 
 
 
 
 
 
Nikotin
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Rýžovar 2 v 1 RE2020 s objemem 1,5 l zastane funkci rýžovaru i parního hrnce. S funkcí Warm uchováte připravený pokrm ve správné teplotě a díky vyjímatelné nádobě s nepřilnavým povrchem se hrnec snadno udržuje.
 
 

799 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

660 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rýžovar 2 v 1 RE2020 s objemem 1,5 l zastane funkci rýžovaru i parního hrnce. S funkcí Warm uchováte připravený pokrm ve správné teplotě a díky vyjímatelné nádobě s nepřilnavým povrchem se hrnec snadno udržuje.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115729
Kód výrobce:re2020
 

 

Concept Rýžovar RE2020 650W

2 v 1: Rýžovar a parní hrnec
Rýžovar 2 v 1 RE2020 zastane funkci rýžovaru i parního hrnce. Během okamžiku si připravíte dokonalou rýži přesně na míru vaší chuti nebo výborný a zdravý oběd, který si díky principu vaření v páře uchová všechny hodnotné živiny.

Příprava rýže
Rýžovar disponuje nádobou o objemu 1,5 l, takže pohodlně nakrmíte i velkou rodinu. Součástí základní výbavy rýžovaru je praktická odměrka, díky které dosáhnete správného dávkování. Obecně platí, že na 1 odměrku rýže připadá 1,5 odměrky vody. Do rýžovaru můžete přidat vybrané koření a bylinky pro získání lepší chutě a vůně.

Vaření v páře
Vaření v páře patří mezi nejzdravější způsoby přípravy pokrmů. Výhodou je, že nepotřebujete žádný tuk a jídlo si zachová skvělou chuť, barvu a více vitamínů a živin oproti klasickému vaření. Přidáte-li do vody oblíbené bylinky, zvýrazníte výslednou chuť připravovaného pokrmu. V parním koši připravíte nejen zeleninu a ryby, ale také výborné domácí knedlíky.

Funkce WARM
Po dokončení vaření se hrnec automaticky přepne do zahřívacího režimu WARM, který udrží připravený pokrm teplý po dobu až 8 h. Díky této funkci se vám už nikdy nestane, že budete připravené jídlo servírovat studené.

Bezpečnost a snadná údržba
Díky nepřilnavému povrchu vnitřní nádoby se rýže během vaření nepřipaluje. Nádoba je vyjímatelná, takže i následné čištění hrnce je velice rychlé a jednoduché. Rýžovar je opatřen bezpečnostní pojistkou proti přehřátí a proti nechtěnému zapnutí bez vnitřní nádoby. Je vybaven protiskluzovými nožičkami, které zajistí perfektní stabilitu během práce a praktickými úchyty pro přenášení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Rýžovar
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi