Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

CONCEPT PO2040

Exa kód : CNC115945
 
 
 
 

 

CONCEPT PO2040
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Multifunkční ultrazvuková špachtle nabízí 3 režimy: čištění, zapracování pleťových přípravků a omlazení. Disponuje kvalitní Li-Ion baterií a dobíjí se pomocí indukční nabíječky a USB kabelu.
 
 

1 265 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 045 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 63  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Multifunkční ultrazvuková špachtle nabízí 3 režimy: čištění, zapracování pleťových přípravků a omlazení. Disponuje kvalitní Li-Ion baterií a dobíjí se pomocí indukční nabíječky a USB kabelu.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115945
Kód výrobce:PO2040
 

 

Multifunkční ultrazvuková špachtle Concept PO2040 PERFECT SKIN

  • Pro všechny typy pleti
  • 3 režimy
  • Časovač

Profesionální péče
Ultrazvuková špachtle Concept PO2040 je malá kosmetická pomůcka, se kterou dosáhnete velkých výsledků. Efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí. Je vhodná pro všechny typy pleti a vyplatí se používat v každém věku. Pomáhá s bojem proti akné a předchází vzniku prvních vrásek. Pravidelným používáním zlepšuje kvalitu pleti a posílí její pružnost. Dopřejte si každý den profesionální péči jako ze salónu.

Režim čištění pleti
Během režimu čištění pleti (SONIC + ION+) začne aplikační hlavice vibrovat a rozsvítí se modré světlo, které zabraňuje množení bakterií a předchází vzniku akné. Vysokofrekvenční ultrazvukové vibrace napomáhají k odstranění odumřelých kožních buněk a přebytečného kožního mazu, který bývá příčinou vzniku akné a černých teček, pozitivní ionty efektivně čistí póry. Špachtli používejte na odlíčený, vlhký obličej. Přístroj držte přední stranou směrem k pleti a jemně přejíždějte po obličeji. Výsledkem bude hladší, svěží a zdravější plet.

Režim zapracování pleťových přípravků
Na vyčištěný obličej naneste váš oblíbený pleťový krém nebo sérum. Zapněte přístroj a zvolte režim pro zapracování pleťových přípravků (SONIC + ION-). Přístroj začne vibrovat a rozsvítí se červené světlo. Špachtli držte tak, aby přední strana směřovala od obličeje a jemně přejíždějte po tváři směrem dolů. Vibrace společně s červeným světlem podporují krevní oběh a vstřebávání živin z kosmetických přípravků, čímž se zvýší jejich účinnost. Vaše pleť bude vyhlazená, příjemně zjemněná, rozjasněná a krásně pružná.

Režim omlazení
Zapněte přístroj a zvolte režim omlazení (SONIC+ EMS/L nízká intenzita nebo SONIC + EMSL/H vysoká intenzita). Přístroj držte přední stranou směrem k pleti a hlavicí jemně přejíždějte po tváři. Elektrostimulace napomáhá obnovit elasticitu pleti a zároveň ji zpevňuje a vyhlazuje.

Funkce automatického vypnutí
Díky této funkci se kosmetická špachtle PO2040 po 5 minutách provozu automaticky vypne. Pohlídá vám tedy optimální dobu potřebnou pro ošetření pleti a zároveň brání před nechtěným vybitím. Pokud během práce přepnete na jiný režim, časovač zahájí nové odpočítávání.

Kvalitní zpracování
Ultrazvuková špachtle PO2040 je lehká, perfektně padne do ruky a díky bezdrátovému řešení nabízí pohodlné ovládání. Integrovaná Li-Ion baterie se dobíjí pomocí indukční nabíječky a USB kabelu, které jsou součástí balení. Nechybí ani praktický sáček pro hygienické uložení a hadřík na čištění hlavice.

Luxusní design
Kosmetická ultrazvuková špachtle PO2040 je zpracovaná v luxusním bílém provedení, které je doplněné o elegantní prvky v barvě rosegold. Je součástí designově sladěné řady Perfect Skin zahrnující nejvyšší modely pro péči o vaši pleť.

Technické parametry:

  • Hloubkové čištění pleti pomocí vysokofrekvenčních ultrazvukových vibrací
  • Podpora vstřebání živin z kosmetických přípravků
  • Omlazení pomocí elektrostimulace
  • Modré světlo - zabraňuje množení bakterií, prevence akné
  • Červené světlo - podpora krevního oběhu, vyhlazení a rozjasnění pleti
  • Voděodolnost IPX5
  • Chytrý časovač: 5 minut
  • Ovládání jedním tlačítkem
  • Frekvence: 27±5 kHz
  • Baterie: Li-ion, 420 mAh
  • Vlnová délka modrého světla: 470 nm
  • Vlnová délka červeného světla: 635 nm
  • Doba nabíjení: <4 h
  • Nabíjení: indukční nabíječka, USB kabel
  • Hmotnost: 150 g
  • Rozměry: 6,1 x 3,5 x 17,7 cm
  • Barva: perleťově bílá + rosegold
  • Sáček na uskladnění
  • Hadřík na čištění hlavice

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi