Produkt je vyřazen!
 

 

Concept PO2020 PERFECT SKIN

Exa kód : CNC115865
 
 
 
 

 

Concept PO2020 PERFECT SKIN
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Concept PO2020 Přístroj pro péči o pleť Hot&Cool PERFECT SKIN, elegantní provedení s rosegold prvky, ničím nerušená kosmetická terapiie, střídání chladu a tepla Hot (42 °C) a Cool (6 °C)
 
 

1 106 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

914 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 55  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Concept PO2020 Přístroj pro péči o pleť Hot&Cool PERFECT SKIN, elegantní provedení s rosegold prvky, ničím nerušená kosmetická terapiie, střídání chladu a tepla Hot (42 °C) a Cool (6 °C)

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115865
Kód výrobce:PO2020
 

 

Concept PO2020 Přístroj pro péči o pleť Hot&Cool PERFECT SKIN
Dopřejte si příjemnou a účinnou péči o vaši pleť z pohodlí všeho domova. Díky čisticí sadě Concept PO2020 PERFECT SKIN si vaše pleť krásně odpočine a zregeneruje se. Přístroj účinně uvolňuje, uklidňuje a napomáhá k vstřebávání kosmetických přípravků. Na výběr máte 2 režimy Hot (42 °C) a Cool (6 °C). Přístroj disponuje vibrační technologií, kterou můžete aktivovat jak v režimu Hot, tak i v režimu Cool. Střídáním chladu a tepla si vaše pokožka užije příjemnou masáž a zajistí se lepší prokrvení v oblasti obličeje. Přístroji Concept PO2020 PERFECT SKIN nechybí ani praktický časovač na 2 minuty, který zároveň slouží jako ochrana proti vybití přístroje.

Vlastnosti

  • Elegantní provedení s rosegold prvky
  • Ničím nerušená kosmetická terapiie
  • Střídání chladu a tepla Hot (42 °C) a Cool (6 °C)
  • Pro všechny typy pleti
  • Uvolňuje a uklidňuje
  • Napomáhá k vstřebávání kosmetických přípravků
  • Příjemná masáž a lepší prokrvení v oblasti obličeje
  • Praktický časovač na 2 minuty
  • Působení tepla obecně pomáhá k otevření pórů
  • Chlad je vhodný také pro osoby s citlivou pokožkou
  • Integrovaná Li-Ion baterie se nabíjí 5-7 pomocí USB kabelu

Dopřejte si péči jako z vašeho oblíbeného salónu s čistící sadou Concept PO2020

Čisticí sada Concept PO2020 PERFECT SKIN se stane vaším nepostradatelným pomocníkem v koupelně. Uvolněte se a dopřejte si ničím nerušenou kosmetickou terapii, která je příjemná nejen pro vaši pleť, ale i pro vaši duši. Příjemně se uvolníte a zároveň budete mít pleť krásně zklidněnou. Díky střídání chladu a tepla se vaše pokožka dobře prokrví a připraví se k lepšímu vstřebávání kosmetických přípravků. Jednoduše stisknete tlačítko a změníte během pár sekund teplotu na pracovní ploše z 6 °C na 42 °C. Přístroj Concept PO2020 PERFECT SKIN disponuje vibrační technologií, kterou můžete aktivovat jak v režimu Hot, tak i v režimu Cool. Díky tomu si můžete dopřát příjemnou masáž a zajistit si lepší prokrvení v oblasti obličeje. Přístroj můžete používat každý den a je vhodný pro všechny typy pleti.

Funkce HOT s nahřátí na 42 °C

Concept PO2020 PERFECT SKIN disponuje funkcí HOT, která vám přinese příjemnou tepelnou terapii, která jemně působí na vaši pleť. Působení tepla obecně pomáhá k otevření pórů, zlepšuje krevní oběh v oblasti obličeje a uvolňuje obličejové svaly. Během chvilky se přístroj Concept PO2020 PERFECT SKIN nahřeje na teplotu 42 °C. Poté, co si odlíčíte obličej, naneste na něj váš oblíbený krém či sérum. Na přístroji aktivujte režim Hot nebo Hot + vibrace pro příjemnou masáž. Jemnými pohyby přejíždějte přístrojem po obličeji a krku. Póry tak lépe absorbují důležité látky z kosmetických přípravků. I vy můžete mít hloubkově vyživenou a uvolněnou pokožku z pohodlí vašeho domova. V případě, že potřebuje pleť důkladně vyčistit, tepelná terapie pleť připraví a otevře póry před použitím čistícího přístroje.

Chlad pro zklidňující účinky

Dopřejte si zklidňující účinky pomocí působení chladu, který je skvělý pro závěrečnou péči o vaši pleť. Čisticí sada Concept PO2020 PERFECT SKIN se dokáže během okamžiku ochladit na 6 °C, což vede ke stažení kožních pórů. Díky rychlému zchlazení tak dochází k udržení přirozené vlhkosti a pružnosti pokožky. Výrazně také eliminuje kruhy pod očima a podporuje detoxikaci pleti. Pokožka tak bude krásně pružná a zářivá. Chlad je vhodný také pro osoby s citlivou pokožkou, která má občas tendenci rudnout. Pokožka se díky chladu z přístroje Concept PO2020 PERFECT SKIN krásně zklidní a navrátí se do normálního stavu.

Chytrý časovač na 2 minuty čištění

Abyste měli jen tu nejlepší péči, je přístroj pro péči o pleť Concept PO2020 PERFECT SKIN vybaven praktickým časovačem, který vám pohlídá optimální dobu potřebnou k čištění pleti. Zároveň se nemusíte bát toho, že by se vám v průběhu přístroj vybil. Časovač je nastaven na 2 minuty.

Kvalitní zpracování přístroje pro péči o pleť

Přístroj pro péči o pleť Concept PO2020 PERFECT SKIN vás potěší svou lehkou konstrukcí a ergonomickým tvarem, který vám umožní snadnou a pohodlnou aplikaci. Přístroj je vybaven integrovanou Li-Ion baterií, kterou nabijete přes USB kabel. Intenzita čištění je doprovázena světelným indikátorem, který vás zároveň upozorní na nutnost dobití.

Elegantní provedení s rosegold prvky

Přístroj pro péči o pleť Concept PO2020 PERFECT SKIN z řady Perfect Skin si vás získá nejen svou funkčností, ale také propracovaným designem v bílé barvě doplněným o rosegold prvky. Zajisté si oblíbíte také další modely z této řady.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi