Concept PO2010 PERFECT SKIN

Exa kód : CNC115864
 
 
 
 

 

Concept PO2010 PERFECT SKIN
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Concept PO2010 Vakuový čistič pleti PERFECT SKIN, elegantní provedení s rosegold prvky, k dispozici máte 3 rychlosti, vhodný na každodenní použití pro všechny typy pleti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Concept PO2010 Vakuový čistič pleti PERFECT SKIN, elegantní provedení s rosegold prvky, k dispozici máte 3 rychlosti, vhodný na každodenní použití pro všechny typy pleti

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115864
Kód výrobce:PO2010
 

 

Concept PO2010 Vakuový čistič pleti PERFECT SKIN
Dopřejte si péči o vaši pleť jako z kosmetického salónu. Vše zvládnete sami v pohodlí vašeho domova s vakuovým čističem Concept PO2010 PERFECT SKIN. Čistič je vhodný pro všechny typy pleti a využívá unikátní vakuovou technologii, pomocí které hloubkově čistí vaši pleť. Účinně vás zbaví černých teček, nečistot a odumřelých buněk. K dispozici máte 3 rychlosti, které si nastavíte podle svých potřeb. Součástí balení vakuového čističe Concept PO2010 PERFECT SKIN jsou 3 vyměnitelné nástavce (10 mm, 8,5 mm, 7,5 mm) pro zajištění dobrých výsledků. Přístroji nechybí ani praktická funkce automatického vypnutí po 3 minutách, která zároveň zabraňuje nechtěnému vybití přístroje.

Vlastnosti

  • Elegantní provedení s rosegold prvky
  • K dispozici máte 3 rychlosti
  • Vhodný na každodenní použití pro všechny typy pleti
  • Čištění je doprovázeno světelným indikátorem
  • Praktická funkce automatického vypnutí po 3 minutách
  • Vakuový čistič funguje na principu vakuové technologie
  • 3 nástavce (10 mm, 8,5 mm, 7,5 mm)
  • Integrovaná Li-Ion baterie s dobou nabíjení 6 hodin pomocí USB kabelu
  • Vodotěsný vakuový čistič

Dopřejte si péči jako z vašeho oblíbeného salónu

Čisticí sada Concept PO2010 PERFECT SKIN je skvělý pomocník pro každého, kdo rád pečuje o svou pleť. Vakuový čistič funguje na principu vakuové technologie, která hloubkově čistí vaši pleť. Při kontaktu s kůží se vytvoří podtlak a za pomocí sání se velmi šetrně a účinně vyčistí póry. Nemusíte se však ničeho bát, jeho použití je naprosto bezbolestné. Díky vakuování se účinně zbavíte nepříjemných černých teček a veškerých nečistot a odumřelých buněk. Součástí balení jsou vyměnitelné nástavce, které si vyberete přesně podle svých potřeb. Nastavit si můžete také intenzitu čištění podle typu vaší pleti. Vakuový čistič Concept PO2010 PERFECT SKIN můžete používat každý den a je vhodný na všechny typy pleti.

Concept PO2010 PERFECT SKIN s 3 vyměnitelnými nástavci

Součástí vakuového čističe Concept PO2010 PERFECT SKIN jsou 3 vyměnitelné nástavce, které můžete měnit podle vašich potřeb. Nejširší (10mm) je vhodný na čištění problematické t-zóny, střední (8,5mm) je skvělý pro čištění pórů na nose, tvářích a bradě. Pokud máte citlivou pleť, využijte nejmenší 7,5mm nástavec.

Snadná a účinná péče o vaši pleť

Vakuový čistič Concept PO2010 PERFECT SKIN se používá na odlíčený obličej. Aby se póry roztáhly, doporučujeme vám použít nahřátý ručník přímo na pleť. Díky tomu se póry otevřou a výsledný efekt bude perfektní. Využít můžete také kosmetický přípravek na černé tečky. Poté si vyberte jeden ze 3 výměnných nástavců a vyzkoušejte intenzitu sání na ruce, abyste si byli jisti, že je to ten správný nástavec. Vakuovým čističem Concept PO2010 PERFECT SKIN poté přejíždějte pomalu po tváři. Důležité je, abyste pleť příliš netahali a nezůstávali jste stále na jednom místě déle než 2 sekundy. Doporučujeme vám použít přípravek na stažení póru pro ještě dokonalejší péči. Vyzkoušet můžete také přístroj Hot & Cool PO2020, který vám v režimu Hot pleť nahřeje a na závěr péče v režimu Cool uzavře póry, díky čemuž pokožku krásně zklidní.

Automatické vypnutí čističe Concept PO2010 PERFECT SKIN po 3 minutách

Vakuový čistič Concept PO2010 PERFECT SKIN si vás získá svým kvalitním zpracováním a ergonomickým tvarem, který padne příjemně do ruky. Manipulace s přístrojem je tak velmi pohodlná a snadná. Díky voděodolnému provedení jej můžete umýt pod tekoucí vodou. Kvalitní Li-Ion baterie se nabíjí pomocí přiloženého USB kabelu. Čistič Concept PO2010 PERFECT SKIN je opatřen funkcí automatického vypnutí po 3 minutách, která zároveň zabraňuje nechtěnému vybití přístroje. Čištění je doprovázeno světelným indikátorem aktuálně nastavené intenzity čistění. Indikátor slouží také jako upozornění pro případné dobití.

Elegantní provedení s rosegold prvky

Vakuový čistič Concept PO2010 z řady Perfect Skin si vás získá nejen svou funkčností, ale také propracovaným designem v bílé barvě doplněným o rosegold prvky. Zajisté si oblíbíte také další modely z této řady.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi