Produkt je vyřazen!
 

 

Concept Perfect Air Smart CA2000

Exa kód : CNC115223
 
 
 
 

 

Concept Perfect Air Smart CA2000
 
Skryto EOL
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchu se 3 rychlostmi čištění vzduchu a výkonem 320 m3. Concept CA2000 Perfect Air Smart černá disponuje 7násobným filtračním systémem, díky které odstraní ze vzduchu až 99,9 % škodlivin, včetně bakterií a virů. Automatický senzor znečištění.
 
 

4 590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 793 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 230  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Čistička vzduchu se 3 rychlostmi čištění vzduchu a výkonem 320 m3. Concept CA2000 Perfect Air Smart černá disponuje 7násobným filtračním systémem, díky které odstraní ze vzduchu až 99,9 % škodlivin, včetně bakterií a virů. Automatický senzor znečištění.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115223
Kód výrobce:ca2000
 

 

Concept Perfect Air Smart CA2000
Čistička vzduchu Concept CA2000 Perfect Air pro místnosti do 40 m2 disponuje příkonem 80 W a účinnou cirkulací vzduchu až 320 m3/hod. Sedminásobný filtrační systém v kombinaci s UV zářením dokáží zachytit veškeré znečištěné látky v ovzduší a odstranit až 99,9 % bakterií, virů, alergenů, nepříjemných pachů a zdraví škodlivých látek. Jednotlivé filtrační vrstvy zachycují určité druhy nečistot a společně dosahují dokonalých výsledků. Pokročilá technologie a funkce připomenutí výměny filtrů odvede veškerou práci za vás.

Odstranění bakterií

Již během prvního použití si čističku zamilují alergici, lidé s akutním onemocněním dýchacího ústrojí, srdce i cév. Přístroj o příkonu 80 W si hravě poradí s odstraněním až 99,9 % bakterií, ale také alergenů, smogu, nepříjemného zápachu i nebezpečných látek a výsledkem bude kvalitnější a zdravější vzduch.

Moderní vzhled

Veškeré přístroje značky Concept se mohou pyšnit designovými liniemi, které se hodí i do moderních interiérů, kde budou středem pozornosti. Pokud čističku vzduchu usadíte na jedno stálé místo, oceníte dálkový ovladač pro pohodlné nastavení všech jejích funkcí a rychlostí i časovač až na 12 hodin.

Úctyhodný výkon

Pomocí čističky vzduchu vytvoříte čistý a svěží vzduch u vás doma, v kanceláři i na chalupě. Čistička je ideální pro místnosti do 40 m2, disponuje výkonem až 320 m3/h a nabízí nastavení 3 rychlostí vzduchu. Samozřejmostí je dětská pojistka a speciální zásobník pro vložení vašeho oblíbeného aroma.

Snadné ovládání

Mezi přednosti čističky vzduchu patří citlivý senzor pro určení míry polétavého prachu v místnosti v reálném čase a velmi snadné ovládání pomocí dotykového ovládacího panelu. Po spuštění pracuje čistička vždy v režimu SMART a automaticky načítá aktuální stav znečištění. Dle výsledků pak optimálně nastaví rychlost čištění vzduchu.

Přehledný displej

Přehledný displej vždy zobrazí aktuálně naměřenou teplotu a míru znečištění vzduchu prostřednictvím barevného podsvícení – zelená barva značí vynikající kvalitu vzduchu (do 80 PM2,5), modrá barva znamená mírné znečištění (81–120 PM2,5), rozsvícení žluté barvy znamená střední znečištění (121–160 PM2,5), červená barva pak poukazuje na vysoké znečištění (161 a více PM2,5).

Ovládání pomocí WiFi

Čističku vzduchu lze ovládat přes WiFi s aplikací Concept Home, která je bezplatná a dostupná pro iOS i Android. Zapněte přístroj v době, kde jste v práci nebo na procházce a domů se můžete vrátit již do vyčištěného a zdravého vzduchu. Není nic jednoduššího, než ovládání přístroje pomocí chytrého telefonu. Nastavit si můžete také automatické spouštění či vypínání a rychlost čištění. Kontrolovat lze stav filtrů i aktuální stav ovzduší.

Filtrační systém

Součástí čističky vzduchu je 7násobný filtrační systém pro zachycení veškerých nečistot a zabránění jejich dalšímu šíření. Každá filtrační vrstva má svůj jedinečný úkol a zachytává určité druhy nečistot, pachů i bakterií a společně tvoří dokonalý systém pro čistý a svěží vzduch.

UV záření

Čistička vzduchu je vybavena UV zářením, které dokáže zlikvidovat škodlivé barterie, plísně, viry a spolehlivě pohltí i nepříjemný zápach. Pomocí elektrického výboje přístroj zvyšuje množství záporně nabitých iontů ve vzduchu a výrazně ovlivňuje kvalitu vzduchu. Množství iontů má pozitivní vliv na lidskou psychiku, lepší soustředěnost, zvýšenou výkonnost i kvalitu dýchaní a v neposlední řadě pomáhá proti bolestem hlavy.

Odstranění poletujících částic

Neustálým vdechování částic o velikosti PM2,5 se u vás mohou projevit nejrůznější zdravotní problémy. Malé částice jsou v průměru až 28× menší než je průměr lidského vlasu a 36× menší než zrnko písku. Lidským okem jsou tedy nepostřehnutelné, avšak dokážou způsobit značné komplikace. Čistička vzduchu tyto částice spolehlivě zachytí a zlikviduje.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi