Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

CONCEPT PC5510

Exa kód : CNC115920
 
 
 
 

 

CONCEPT PC5510
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pekárna chleba Concept PC5510 s příkonem 550 W nabízí 12 přednastavených programů, možnost odloženého startu a funkci KEEP WARM pro udržení teploty. Vybírat můžete ze 2 velikostí bochníku a 3 stupňů propečení kůrky.
 
 

1 745 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 442 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 87  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pekárna chleba Concept PC5510 s příkonem 550 W nabízí 12 přednastavených programů, možnost odloženého startu a funkci KEEP WARM pro udržení teploty. Vybírat můžete ze 2 velikostí bochníku a 3 stupňů propečení kůrky.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115920
Kód výrobce:pc5510
 

 

Pekárna chleba 550 W PC5510

Vždy čerstvé
Také máte rádi, když vás ráno probudí vůně čerstvého pečiva? S pekárnou od Conceptu se můžete takto luxusně probouzet třeba každé ráno. Nastavitelný 13hodinový časovač pohodlně zajistí, že pečení chleba začne zcela automaticky a díky tichému provozu pekárny je možné nechat chleba péct i přes noc. Díky funkci KEEP WARM udrží váš chleba teplý ještě hodinu po dopečení.

Velikost a propečení dle vaší chuti
Pekárna chleba PC5510 nabízí výběr ze dvou velikostí bochníku: 700 nebo 1000 g. Je jen na vás, pro kolik strávníků budete chleba připravovat. Zároveň můžete zvolit ze tří stupňů propečení kůrky (světlá, střední, tmavá) přesně podle toho, jak to máte rádi.

Jak snadné
S domácí pekárnou chleba PC5510 je příprava chleba velmi jednoduchá. Celý proces pečení je plně automatický. Stačí vložit potřebné suroviny do pečicí nádoby, zvolit požadovaný program, stupeň propečení kůrky a přibližnou váhu hotového bochníku. O vše ostatní už se starat nemusíte. Díky hnětacímu háku si suroviny sama zpracuje, těsto nechá nakynout a poté spustí pečení. Výsledkem je krásně provoněný byt a chleba přesně podle vaší chuti. Kromě pečení nejrůznějších druhů chleba lze pekárnu využít také pro přípravu těst k dalšímu využití (kynuté koláře, rohlíky, moučníky, těstoviny, nudle).

Rychlá údržba
Vnitřní nádoba je vyjímatelná a opatřená nepřilnavou povrchovou úpravou, takže se v ní těsto nepřipéká a hotový chleba z ní snadno vyklopíte. Díky tomu se i jednoduše čistí.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi