Produkt je vyřazen!
 

 

Concept KV1000

Exa kód : CNC115778
 
 
 
 

 

Concept KV1000
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Mobilní klimatizace, 3 režimy provozu (chlazení, odvlhčování a ventilátor), 2 rychlosti chlazení a regulaci teploty v rozmezí 17 - 30 st. C. Je vhodná do místnosti o velikosti až 25 m2.
 
 

6 157 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 089 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 308  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mobilní klimatizace, 3 režimy provozu (chlazení, odvlhčování a ventilátor), 2 rychlosti chlazení a regulaci teploty v rozmezí 17 - 30 st. C. Je vhodná do místnosti o velikosti až 25 m2.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115778
Kód výrobce:KV1000
 

 

Mobilní klimatizace Concept KV1000

Připravte se na léto
Mobilní klimatizace Concept KV1000 přináší příjemné osvěžení v tropických letních dnech. Je ideální volbou zejména do bytů, kde často bývá problém s instalací pevné klimatizační jednotky. Do místnosti fouká chladný vzduch a teplý odvádí pomocí hadice a speciální okenní soupravy ven. Klimatizace je vybavena pojezdovými kolečky, takže ji lehce přemístíte kamkoliv zrovna potřebujete. Snadno se instaluje bez nutnosti stavebních úprav a její provoz není finančně náročný, což dokazuje zařazení do energetické třídy A.

Vysoký výkon
Díky výkonu 10.000 BTU (2,93kW) je mobilní klimatizace KV1000 vhodná do místností o velikosti až 25 m2. Je vybavena 2 rychlostmi chlazení a regulací teploty, kterou si můžete nastavit v rozmezí 17 - 30 °C. Disponuje samoodpařovací funkcí, takže za optimálních podmínek odpadá nutnost vylévání nádrže na vodu.

3 v 1: klimatizace, odvlhčovač, ventilátor
Přenosná klimatizační jednotka KV1000 nabízí tři různé režimy provozu: chlazení, odvlhčování a ventilátor. V režimu DRY efektivně odvlhčí až 24 l za den. Pokud aktivujete funkci FAN, prostor se vyvětrá bez přidaného chlazení. Volit můžete ze dvou rychlostí.

Jednoduché ovládání
K ovládání můžete využít ovládacího panelu na těle spotřebiče nebo dálkový ovladač. Díky přehlednému LED displeji a světelným kontrolkám budete mít kontrolu nad aktuálně nastavenými hodnotami.

Časovač
Klimatizace je vybavena funkcí časovače, který umožňuje vybrat z možností odloženého zapnutí nebo vypnutí v rozsahu od 1 do 24 h. Díky tomu si můžete doma vyvětrat nebo vychladit místnost ještě před návratem z práce nebo nastavit čas vypnutí v době spánku.

Režim SLEEP
Tropické noci většinou ubírají na kvalitě spánku. Abychom si během noci patřičně odpočinuli, je klimatizace vybavena režimem SLEEP. Jeho aktivací se rozsvítí kontrolka spánku a ostatní údaje včetně LED displeje zhasnou. Rychlost chlazení/ventilace automaticky klesne na nejnižší stupeň.

Bezpečnost
Klimatizace je vybavena řadou funkcí, které se starají o bezpečný chod a zároveň prodlužují její životnost. Nemusíte mít obavy z možného přehřátí či zamrznutí, spotřebič si sám pohlídá optimální hodnoty a v případě potřeby se ochranné funkce aktivují. Upozorní vás také na nutnost vyprázdnění vnitřní nádoby. Po vyřešení problému se spotřebič automaticky vrátí do původního stavu.

Technické parametry:

  • Chladící výkon: 10.000 BTU (2,93 kW)
  • 2 výkonnostní stupně chlazení
  • Energetická třída A
  • Cirkulace vzduchu: 350 m3/h
  • Velikost místnosti: do 25 m2
  • Časovač ON/OFF: 24 hodin
  • Režim SLEEP
  • Režim DRY – odvlhčování 24 l/den
  • Režim FAN
  • LED displej
  • Dálkové ovládání
  • Hlučnost min/max: 61 dB
  • Rozměry: 36 x 34 x 82 cm
  • Hmotnost: 28 kg
  • Příkon: 1,12 kW
  • Včetně výfukové hubice
  • Dokoupitelné příslušenství: Windows Kit

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi