Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Concept FR5000 Horkovzdušná fritéza FAMILY

Exa kód : CNC115785
 
 
 
 

 

Concept FR5000 Horkovzdušná fritéza FAMILY
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Horkovzdušná fritéza s příkonem 1700 W s objemem koše 5 litrů. Concept FR5000 FAMILY je vybavena velkým dotykovým LED displejem na kterém snadno zvolíte jeden z 8 přednastavených programů.
 
 

2 313 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 912 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 116  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Horkovzdušná fritéza s příkonem 1700 W s objemem koše 5 litrů. Concept FR5000 FAMILY je vybavena velkým dotykovým LED displejem na kterém snadno zvolíte jeden z 8 přednastavených programů.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC115785
Kód výrobce:fr5000
 

 

Zdravý způsob smažení
Horkovzdušná fritéza Concept Family FR5000 nabízí zdravou alternativu přípravy vašich oblíbených smažených pochoutek. Díky cirkulárnímu proudění horkého vzduchu získáte bez použití oleje chutné a křupavé pokrmy, které budou rovnoměrně propečené a zároveň budou obsahovat méně kalorií, cholesterolu a tuku. Vyhnete se také nepříjemnému zápachu, který doprovází klasické smažení na oleji. Bez námahy a výčitek svědomí si tak můžete každý den dopřát to, co vám opravdu chutná.

Více než fritéza
V horkovzdušné fritéze FR5000 naleznete univerzálního pomocníka do kuchyně. Díky velkému 5 l koši v ní pohodlně připravíte jídlo pro celou rodinu. Šetří váš čas, energii i místo v kuchyni, protože dokáže zastat práci hned několika spotřebičů. Kromě zdravého smažení v ní můžete péct nebo grilovat. V okamžiku připravíte téměř jakékoliv jídlo – od domácích hranolek, masa, zeleniny až po lahodný dezert.

Intuitivní ovládání
Ovládání fritézy FR5000 je velmi jednoduché a díky velkému dotykovému LED displeji také přehledné a intuitivní. Stačí zvolit jeden z 8 přednastavených programů - steak, kuře, mořské plody, ryby, pizza, hranolky, pečení, zelenina. O zbytek už se starat nemusíte. Fritéza sama nastaví čas přípravy a požadovanou teplotu. O konci programu vás upozorní zvuková signalizace. Teplotu můžete regulovat také manuálně v rozmezí od 80 do 200 °C a využít časovač, který vám pohlídá potřebnou dobu přípravy.

Bezpečnost
Horkovzdušná fritéza FR5000 je opatřena bezpečnostní pojistkou proti přehřátí a praktickou rukojetí, která i během provozu zůstává chladná na dotek. Vyjímatelný koš je opatřen nepřilnavým povrchem, takže se v něm pokrmy nepřipalují, a lze ho mýt v myčce. Protiskluzová ochrana zajistí maximální stabilitu během práce.

Recepty najdete v aplikaci Concept Vaření
Nová aplikace Concept Vaření je přehledná a jednoduchá kuchařka, která je díky mobilnímu telefonu nebo tabletu pořád s vámi. Vyberte si mezi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, saláty, polévky, chuťovky atd.) a dejte se do vaření. Už se vám nestane, že nebude vědět co uvařit na párty, rodinný oběd nebo jaké smoothie si vzít do práce. Slouží také jako inspirace pro objevení nových chutí freshů a smoothies.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Horkovzdušné  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi