Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Cisco RV320-WB-K9-G5

Exa kód : CIS000165
 
 
 
 

 

Cisco RV320-WB-K9-G5
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, IPv4, IPv6, LAN porty 4, LAN 1000 Mb/s
 
 

7 362 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 084 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 368  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Cisco

Exa kód:CIS000165
Kód výrobce:RV320-WB-K9-G5
 

 

Cisco RV320 VPN Router with Web Filtering
V dynamickém podnikatelském prostředí musí být síť výkonnější, bezpečnější, pružnější a přístupnější než kdy jindy. Vaši zaměstnanci potřebují schopnost zůstat v kontaktu s lidmi a službami, které potřebují - uvnitř i mimo kancelář. A síť musí být flexibilní pro to, aby splnila neustále se měnící potřeby podniku. Proto přináší Cisco řešení v podobě bezpečného a výkonného routeru RV320 VPN s funkcí filtrování webových stránek.

Skvělé řešení pro malé a střední podniky
Router řady Cisco RV320 VPN poskytuje vysoce zabezpečené širokopásmové připojení a vzdálený přístup pro více kanceláří a jejich pracovníků. Vestavěný SPI firewall, robustní ověřování a řízení přístupu spolehlivě zabezpečí citlivá obchodní data. Je navržen pro maximální flexibilitu, přináší komplexní kombinaci business-class funkcí a snadné použití v škálovatelném řešení, které je cenově dostupné pro malé a střední podniky.

Výkon pro maximální produktivitu
Router nabízí dvojici Gigabit Ethernet WAN portů pro možnost rozdělení, nebo zálohování konektivity. Dvojice portů USB pak nabízí možnost připojení 3G/4G modemů nebo flash disků a vestavěný 4-port Gigabit Ethernet switch umožní připojit síťová zařízení a přenášet soubory a data vysokou rychlostí. Poskytuje tak výkon, který potřebujete pro maximální produktivitu zaměstnanců. Inteligentní funkce řízení kvality služeb (QoS) zabezpečí prioritu síťového provozu kritických síťových aplikací, jako hlas a video.

Vzdálený přístup pro zaměstnance
Pro zaměstnance, kteří se potřebují připojit z domova, na cestách, nebo ze vzdálených kanceláří, má Cisco RV320 integrováno enterprise-class šifrování a autentizaci, včetně podpory pro SSL VPN, IPsec a Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) nebo VPN klient připojení. Podporováno je šifrování Data Encryption Standard (DES), Triple Data Encryption Standard (3DES) a Advanced Encryption Standard (AES).

Klíčové vlastnosti
Zařízení nabízí čtveřicí Gigabit Ethernet portů, 2x Gigabit WAN portem (1x internet a 1x DMZ/internet) a 2x USB portem. Propustnost RV320 dosahuje 100Mbps pro IPsec VPN a 20 Mbps pro SSL VPN. Nabízí četné bezpečnostní funkce. Podporováno je například šifrování Data Encryption Standard (DES), Triple Data Encryption Standard (3DES) a Advanced Encryption Standard (AES). Nabízí firewall. Inteligentní funkce řízení kvality služeb (QoS) zabezpečí prioritu síťového provozu kritických síťových aplikací, jako hlas a video.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
DHCP 
 
 
DHCP
DHCP nám automaticky přiřazuje IP adresy k připojeným zařízením v síti - klient, seznam klientů DHCP, rezervace adres.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
2
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
Šifrování 
WEP 
 
 
WEP
Zastaralý bezpečnostní protokol, který byl určen pro bezdrátovou místní síť (WLAN). WEP byl prolomen v roce 2001, a proto by jeho nasazení mělo být nahrazeno zabezpečením pomocí WPA2.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi