Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Cisco RV320-K9-G5

Exa kód : CIS000122
 
 
 
 

 

Cisco RV320-K9-G5
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, IPv4, IPv6, LAN porty 4, LAN 1000 Mb/s
 
 

3 446 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 848 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 172  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Cisco

Exa kód:CIS000122
Kód výrobce:RV320-K9-G5
 

 

Dual WAN VPN Router Cisco RV320
V dynamickém podnikatelském prostředí musí být síť výkonnější, bezpečnější, pružnější a přístupnější než kdy jindy. Vaši zaměstnanci potřebují schopnost zůstat v kontaktu s lidmi a službami, které potřebují - uvnitř i mimo kancelář. A vaše síť potřebuje flexibilitu pro splnění neustále se měnících potřeb podniku. Proto přináší Cisco řešení v podobě bezpečného a výkonného Gigabit Dual WAN VPN routeru Cisco RV320.

Business-class řešení pro malé a střední podniky
Cisco RV320 Gigabit Dual WAN VPN Router poskytuje vysoce zabezpečené širokopásmové připojení a vzdálený přístup pro více kanceláří a vzdálených pracovníků. Vestavěný SPI firewall, robustní ověřování a řízení přístupu spolehlivě zabezpečí citlivá obchodní data. Je navržen pro maximální flexibilitu, přináší komplexní kombinaci business-class funkcí a snadné použití v škálovatelném řešení, které je cenově dostupné pro malé a střední podniky.

Výkon pro maximální produktivitu
Cisco RV320 nabízí dvojici Gigabit Ethernet WAN portů pro možnost rozdělení a nebo zálohování konektivity. Dvojice portů USB pak nabízí možnost připojení 3G/4G modemů nebo flash disků a vestavěný 4-port Gigabit Ethernet switch umožní připojit síťová zařízení a přenášet soubory a data vysokou rychlostí. Poskytuje tak výkon, který potřebujete pro maximální produktivitu zaměstnanců. Inteligentní funkce řízení kvality služeb (QoS) zabezpečí prioritu síťového provozu kritických síťových aplikací, jako hlas a video.

Vzdálený přístup pro zaměstnance
Pro zaměstnance, kteří se potřebují připojit z domova, na cestách, nebo ze vzdálených kanceláří, má Cisco RV320 integrováno enterprise-class šifrování a autentizaci, včetně podpory pro SSL VPN, IPsec a Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) nebo VPN klient připojení. Podporováno je šifrování Triple Data Encryption Standard (3DES) a Advanced Encryption Standard (AES).

Efektivní pro podnikání
Samozřejmostí je snadné nastavení a použití hned po vybalení z krabice, jednoduše pomocí průvodce konfigurací, který Vás provede nastavením během několika minut. Cisco RV320 Gigabit Dual WAN VPN Router je nákladově efektivní způsob, jak poskytovat business-class výkon, bezpečnost a spolehlivost vašim zaměstnancům, které potřebují dnes, s budoucí flexibilitou jak váš podnik roste.

Klíčové vlastnosti
Cisco RV320 Gigabit Dual WAN VPN Router je vybaven čtveřicí Gigabit Ethernet portů, 2x Gigabit WAN portem (1x internet a 1x DMZ/internet) a 2x USB portem pro záložní připojení. Propustnost RV320 dosahuje 900Mbps při NAT, 100Mbps pro IPsec VPN a 20 Mbps pro SSL VPN.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
DHCP 
 
 
DHCP
DHCP nám automaticky přiřazuje IP adresy k připojeným zařízením v síti - klient, seznam klientů DHCP, rezervace adres.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
2
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
Šifrování 
Wi-Fi standardy 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi