Produkt je vyřazen!
 

 

Candy CDIN 4D620PB

Exa kód : CND100350
 
 
 
 

 

Candy CDIN 4D620PB
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Myčka, Energetická třída C, Hlučnost 43 dB, Aqua stop, Odložený start, Nastavitelné koše
 
 

10 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 669 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 524  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Candy

Exa kód:CND100350
Kód výrobce:CDIN 4D620PB
 

 

Candy Brava CDIN 4D620PB
Vyberte si myčku nádobí, která drží krok s dobou. Candy Brava vás osloví energeticky úspornými, a přitom nevídaně rychlými režimy mytí a sušení. Je až o třetinu větší než obvyklé myčky na 12 jídelních sad, a tak pojme více sad nádobí včetně velkých kusů. Můžete ji ovládat dotykovými tlačítky, ale i hlasovými pokyny nebo pomocí chytré aplikace ve vašem mobilním telefonu.

Maximální mycí výkon v minimálním čase
Vestavnou myčku z řady Brava si zamilujete. Ohromí vás nejrychlejším Wash&Dry cyklem na trhu, který šetří váš čas. Mytí a sušení nádobí v tomto režimu trvá díky exkluzivnímu vysokotlakému systému pouhých 39 minut, a přitom zůstává úsporné, řadí se do energetické třídy A. Speciální rychlý cyklus umyje lehce zašpiněné nádobí už za 24 minut při teplotě vody 50 °C.

Nadstandardně prostorná
Máte velkou rodinu nebo spoustu přátel, které často hostíte? Pak oceníte nadstandardní kapacitu této myčky. Vejde se do ní až 16 sad nádobí současně, protože je až o 33 % větší než myčky, které jsou běžně k dostání. Výjimečně prostorný koš pojme najednou až 176 kusů nádobí a bez problému v něm umyjete i velké kusy, jako jsou pekáče či zapékací mísy.

Každý kus nádobí má své místo
Vylepšené koše mají podpory nádobí rozmístěné tak, aby zajistily dokonalé umytí všech kousků. Do speciálních držáků se vejdou talíře o průměru až 34,5 cm, příbory vložíte do vyjímatelné zásuvky. Výšku horního koše můžete nastavit podle potřeby. Modré podpěry přidržují nádobí, a navíc poskytují další úložný prostor. Úchyty na dvířkách i koších jsou navrženy s ohledem na ergonomické uchopení a pohodlí pří plnění a vyjímání nádobí.

Efektivnější mytí i sušení
Vyberte si podle svých potřeb jeden z 9 programů různé intenzity. Inovativní čisticí systém umyje i ty nejšpinavější hrnce a pánve. Následné sušení nádobí je navíc rychlejší díky optimalizovanému systému Smart Door. Po skončení mycího cyklu pootevře dvířka na několik centimetrů, čímž napomáhá lepší cirkulaci vzduchu. Konec zvoleného programu vám ohlásí zvukový signál.

Promluvte na svou myčku
Díky přehlednému textovému displeji a citlivým dotykovým tlačítkům si nastavování mycích režimů rychle osvojíte. Systém navíc podporuje až 25 jazykových verzí. Tím ale možnosti ovládání nekončí. Firma Candy drží krok s nejmodernějšími technologiemi, a tak si můžete se svou myčkou povídat. Díky funkci Talking Candy ji můžete snadno a pohodlně ovládat hlasovými pokyny.

Mějte přehled díky chytré aplikaci
Myčku Brava můžete ovládat pomocí smartphonu kdykoliv a odkudkoliv. Připojte se prostřednictvím integrované Wi-Fi nebo Bluetoothu. V chytré aplikaci Simply-Fi následně můžete nejen nastavovat mycí cykly, ale také získat tipy a triky pro efektivní mytí, kontaktovat podporu v případě technických potíží, sledovat statistiku spotřeby vody a energie a také aktuální stav soli, leštidla a tablet.

Čistá voda pro čisté nádobí
Optimální hygienu, která je pro značku Candy prioritou, zajišťuje ve všech fázích mytí patentovaný trojitý samočisticí filtr Candy z nerezové oceli. Má v sobě integrovaný vnitřní mikrofiltr, který udržuje vodu čistou po celý cyklus mytí.

Údržba je hračka
Pravidelná údržba myčky nemůže být jednodušší. Funkce Kontrolní cyklus a Naprogramovaná údržba spustí podrobnou kontrolu aktuálního technického stavu vaší myčky a jejích jednotlivých komponentů. S myčkou Candy Brava ušetříte nejen čas, ale i peníze. Přináší výbornou energetickou efektivitu ve třídě A+++.

vestavná myčka na nádobí • kapacita na 16 jídelních sad • šířka 60 cm • energetická třída A+++ • max. hlučnost 43 dB • stojan na příbory • 5místný displej • 9 programů • odložený start • hlasové ovládání Talking Candy • aplikace pro smartphone Simply-Fi • Wi-Fi a Bluetooth připojení


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Myčka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Vestavné
Sad nádobí na jeden cyklus  16
Roční spotřeba energie 
 
 
Roční spotřeba energie
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
262 kWh
Energetická třída  C
Hlučnost  43 dB
Informace o barvě  Vestavný spotřebič se dodává bez dekorační desky na dvířkách – fotografie jsou pouze ilustrační
Funkce 
Aqua stop 
 
 
Aqua stop
Systém Aqua stop zabraňuje úniku vody z přívodní hadice. Případnou poruchu zaznamená plovák a aktivuje elektrický spínač - ten zastaví pračku a zavře přívod vody.
 
 
 
 
 
Ano
Odložený start 
 
 
Odložený start
Možnost nastavení času spuštění pracího programu.
 
 
 
 
 
Ano
Nastavitelné koše  Ano
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu činnosti.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  82 cm
Šířka  59,8 cm
Hloubka  55 cm
Hmotnost  35,6 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 228 889 422.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi