Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Call of Duty: Black Ops 4 (PC)

Exa kód : ACT123499
 
 
 
 

 

Call of Duty: Black Ops 4 (PC)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Black Ops jsou zpět! A společně s nimi rychlý multiplayer a zatím největší zombie dobrodružství v historii série. Nemrtváky si budeš moci užít ve třech dobrodružstvích a do výčtu nechybí ani Battle Royale mód nazvaný Blackout
 
 

359 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

297 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Black Ops jsou zpět! A společně s nimi rychlý multiplayer a zatím největší zombie dobrodružství v historii série. Nemrtváky si budeš moci užít ve třech dobrodružstvích a do výčtu nechybí ani Battle Royale mód nazvaný Blackout

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Activision

Exa kód:ACT123499
Kód výrobce:9104419
 

 

Black Ops jsou zpět! A společně s nimi rychlý multiplayer a zatím největší zombie dobrodružství v historii série. Nemrtváky si budeš moci užít ve třech dobrodružstvích a do výčtu nechybí ani Battle Royale mód nazvaný Blackout, v němž na tebe čeká vůbec největší mapa v historii série Call of Duty.

Nabouchaní drsňáci
O testosteron tu rozhodně nouze nebude.

Akční podívaná
Rychlé přestřelky na uzavřených mapách. Klasika série se vším všudy.

Futuristická výbava
Proti svým nepřátelům budeš moci použít zbraně a výbavu budoucnosti.

Zombie mód dostává vzpruhu

Čeká na tebe dosud nejrozsáhlejší zombie mód, který se kdy v Call of Duty objevil. 3 rozsáhlá dobrodružství plná nemrtváků, kterým se zamlouvá tvá šedá kůra mozková. Dokážete s přáteli čelit této hrozbě?

Battle Royale připraveno

V současnosti nesmírně populární mód Battle Royale se představí rovněž, a to v podobě Blackout, v němž se utkáš o přežití na zemi, ve vzduchu a na moři na dosud největší mapě v historii série. 

Herní obsah:
  • Black Ops po čtvrté: Užij si spoustu zábavy v klasickém multiplayeru série. Rychlá akce, uzavřené mapy a frenetické přestřelky, které ti nedají ani na chvilku vydechnout.
  • Futuristická výbava - Pro likvidaci nepřátel využij zbraně a výbavu budoucnosti. Obří silová brnění, zbraně s laserovými zaměřovači a spousta dalších vychytávek.
  • Battle Royale mód V Blackoutu zabojuješ o přežití na dosud největší mapě v historii série. Bojovat budeš na zemi, na vodě i ve vzduchu a tvým cílem je jediné - zůstat na živu jako poslední.

  •  

    Parametry

     
     
    Stav produktu  Nový
    Záruka
    Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
    Záruka pro firmu  24 měsíců
     
     
     
     

    Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

     
     
     
     
     
     
     
     
     


     
     
     
     
     
     
     
    Odběr novinek

    Pravidelně čersté informace

    773362000

    V pracovní dny 9:00 - 17:00

    info@exasoft.cz

    Pište Vaše dotazy a připomínky

     
     

    © ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
    Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


    Zobrazit klasickou verzi