Produkt je vyřazen!
 

 

BRAUN Silk-épil 9-995 BS

Exa kód : BRN112501
 
 
 
 

 

BRAUN Silk-épil 9-995 BS
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nejluxusnější sada Braun pro hladkou pokožku po celém těle. Lze používat na obličej, nohy i citlivé partie. Pro dokonale hladkou pokožku dodržujte náš režim: provádějte peeling, epilujte, holte, čistěte.
 
 

4 091 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 381 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 205  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nejluxusnější sada Braun pro hladkou pokožku po celém těle. Lze používat na obličej, nohy i citlivé partie. Pro dokonale hladkou pokožku dodržujte náš režim: provádějte peeling, epilujte, holte, čistěte.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Braun

Exa kód:BRN112501
Kód výrobce:10AS480171
 

 

Silk-épil Beauty Set 9 9/995 BS Wet&Dry epilátor s 11 doplňky vč. Braun FaceSpa

Silk-épil Beauty Set 9, luxusní sada pro odstranění chloupků na obličeji a těle. Provádějte peeling, epilujte, holte, zastřihujte, tónujte, čistěte a aplikujte krémy i make-up. 3 nástavce pro peeling a masáž celého těla odstraňují odumřelou pokožku a brání tak zarůstání chloupků. Epilátor odstraňuje 4krát kratší chloupky než epilace voskem a zajišťuje hladkou pokožku až po 4 týdny. Obsahuje nástavec pro holení a zastřihování pro odstranění chloupků v citlivých oblastech. FaceSpa šetrně odstraňuje chloupky v obličeji, obsahuje 3 kartáčky na obličej pro čištění a peeling.

Epilátor Braun Silk-épil

  • SensoSmart™
    Inteligentní snímač vede vaši epilaci a zajišťuje použití správného tlaku pro odstranění ještě více chloupků v jediném tahu.
  • Extra široká hlava
    Epilátor Braun Silk-épil 9 SkinSpa dokáže odstranit díky své o 40 % širší hlavě1 mnohem více chloupků na jeden tah a celou epilaci tak výrazně zrychlit. Nový standard epilace, takže si můžete užívat hladkou pokožku až 4 týdny.
  • Technologie MicroGrip
    Efektivně odstraňuje chloupky s kořínky a zaručuje dlouhotrvající hladkost.
  • Vysokofrekvenční masážní systém
    S pulzujícími vibracemi – pro extra jemnou epilaci.
  • Výkyvná hlava
    Plynule se přizpůsobuje liniím vašeho těla pro větší pohodlí a maximální důkladnost ošetření.
  • Wet & Dry
    Přístroj funguje i ve vaně nebo sprše, což umožňuje pohodlnější epilaci.

Braun FaceSpa

  • 10 mikrootvorů
    Zachyťte ty nejjemnější chloupky široké 0,02 mm a dlouhé pouze 0,5 mm!
  • Kartáček k čištění pleti na obličeji
    Jemně osciluje pro uvolnění a odstranění make-upu, mastnoty a nečistot a je tak až 6x účinnější než běžné manuální čištění pleti.
  • Je rychlejší než obvyklé metody (například ruční pinzeta)
    S 200 pohyby za sekundu
  • Skvělý pro
    Použití na bradě, horním rtu a čele a pro tvarování obočí

Nástavce

  • Nástavec pro hloubkovou masáž
    Poskytuje vaší pleti mnohem hlubší masáž než běžný kartáček na tělo. Výsledkem je lepší cirkulace krve, což pomáhá viditelně zlepšovat vzhled pleti.
  • Pomáhá zabránit zarůstání chloupků.
    Jemný, ale efektivní kartáček pro hloubkový peeling má vysoce účinné štětinky s jedinečným trojúhelníkovým tvarem. Pravidelné používání zabraňuje růstu chloupků pod povrchem kůže a viditelně zlepšuje vzhled pleti.
  • Šetrně zjemňuje pokožku.
    Velmi hustý kartáček s 10 000 jemných štětinek šetrně odstraňuje odumřelé kožní buňky a stimuluje regeneraci pokožky. Pro pocit neodolatelně hladké a hedvábně hebké pleti, které se nebudete moci přestat dotýkat.
  • Pohodlná epilace
    Stimuluje pokožku a pomáhá dosáhnout pohodlnějšího ošetření s pulsujícími aktivními vibracemi – pro mimořádně jemnou epilaci.
  • Holení a zastřihávání citlivých partií.
    Holicí hlava vytváří z epilátoru Braun Silk-épil 9 Wet & Dry plně funkční holicí strojek. S nástavcem zastřihovače vám umožní zastřihnutí chloupků tam, kde zrovna potřebujete. Vynikající pro odstraňování chloupků i v těch nejcitlivějších partiích, a to bez pupínků nebo podráždění.
  • Nástavec pro kontakt s pokožkou
    Plynule se přizpůsobí všem tělesným konturám, obzvláště v citlivých oblastech.
  • Štíhlá hlava epilátoru
    Pro absolutní přesnost.
  • Extra šetrný kartáček
    Extra jemný kartáček je navržen pro citlivou pokožku a byl dermatologicky testován. Má delší, hustější a jemnější štětinky pro extra jemný pocit.
  • Kartáček k čištění pleti na obličeji
    Jemně obnovuje čistotu a zářivost pleti odstraněním líčení a nečistot, a to 6krát lépe než běžné manuální čištění pleti. Braun Face nepomáhá jen obnovit lesk a zářivost vaší pleti. Zvyšuje také účinnost pleťových krémů a mlék.
  • Kartáček pro peeling
    Kartáček pro peeling efektivně odstraňuje zbytky suché a odumřelé pokožky a odkrývá čerstvé kožní buňky, které přirozeně září. Kartáček je vybaven dvěma typy štětinek uspořádanými ve tvaru šálku, který během používání pomáhá udržet peelingový krém uvnitř.
  • Houbičkový aplikátor
    Zářivá pleť je krásná pleť. Pokud chcete po vyčištění obličeje nanést make-up a krém, jednoduše k Braun FaceSpa připojte houbičkový aplikátor, který zajistí dokonale rovnoměrnou aplikaci korektoru nebo make-upu. Pro neodolatelně krásnou a přirozenou pleť.

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Servisní středisko pro uplatnění reklamace lze vyhledat na odkaze: service.braun.com/cz/cz/service.html.
Fény, kulmy a žehličky na vlasy se reklamují přes prodejce.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi