Produkt je vyřazen!
 

 

BRAUN Series 9 MBS9 Designová edice

Exa kód : BRN112636
 
 
 
 

 

BRAUN Series 9 MBS9 Designová edice
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Holicí strojek pánský, na obličej, mokré holení, voděodolnost, omyvatelnost, zastřihovač, LED indikátor nabíjení, digitální displej a rychlé nabíjení, planžetový, doba provozu 60 min, napájení akumulátor, doba nabíjení 1 h, barva černá
 
 

8 498 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 023 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 425  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Holicí strojek pánský, na obličej, mokré holení, voděodolnost, omyvatelnost, zastřihovač, LED indikátor nabíjení, digitální displej a rychlé nabíjení, planžetový, doba provozu 60 min, napájení akumulátor, doba nabíjení 1 h, barva černá

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Braun

Exa kód:BRN112636
Kód výrobce:10AS480290
 

 

BRAUN Series 9 MBS9 Designová edice

Století kvalitního designu
Už 100 let tvoří společnost Braun kvalitní design. Braun Series 9 MBS9 je čistým odrazem samotné podstaty značky Braun: je jednoduchá, praktická a dlouho vydrží.

V jednoduchosti je krása
Braun Series 9 MBS9 byl navržen tak, aby se snadno používal, ale i přesto zajistil ty nejlepší možné výsledky - v jednoduchosti je krása.

Praktický a kvalitní design
Věříme, že kvalitní design je praktický. Každý prvek holicího strojku Braun Series 9 MBS9 byl navržen tak, aby sloužil svému účelu.

Braun Series 9 MBS9 má kvalitní design, který dlouho vydrží
Braun Series 9 MBS9 je vyroben z prvotřídních materiálů a důrazem na celkovou kvalitu zpracování. Braun Series 9 MBS9 odolá času, vrtochům módy i opotřebení.

Bezchybné oholení jedním tahem
Holicí strojek Braun Series 9 MBS9 inteligentně reaguje na jedinečné rysy obličeje a hustotu vousů. Díky tomu vás zvládne oholit precizně jedním tahem – na sucho, na mokro, s pěnou nebo gelem.

Hladké a šetrné oholení
Výkyvná holicí hlava strojku Braun Series 9 MBS9 má 5 flexibilních prvků, které zajišťují hladké a čisté oholení. Aby bylo oholení se strojkem důkladné, Braun Series 9 MBS9 zvládne vyprodukovat 10 000 sonických vibrací.

Braun Series 9 MBS9 je 100% vodotěsný
Holicí strojek Braun Series 9 MBS9 lze snadno čistit vodou. Bez problému se můžete holit s použitím pěny či gelu, to aby byla vaše pokožka svěží.

Prvotřídní baterie
Braun Series 9 MBS9 využívá nejpokrokovější Li-ion baterii. Při plném nabití vydrží baterie strojku Braun Series 9 MBS9 1 hodinu holení. Rychlé nabití na jedno oholení trvá pouze 5 minut.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Servisní středisko pro uplatnění reklamace lze vyhledat na odkaze: service.braun.com/cz/cz/service.html.
Fény, kulmy a žehličky na vlasy se reklamují přes prodejce.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi