Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Braun Oral-B Vitality 3D White

Exa kód : BRN112172
 
 
 
 

 

Braun Oral-B Vitality 3D White
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický zubní kartáček 2D systém, 7600 ooscilacně rotačních pohybů/ min., 1 čistící program, 1 koncovka 3D White, cestovní nabíječka
 
 

499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

412 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektrický zubní kartáček 2D systém, 7600 ooscilacně rotačních pohybů/ min., 1 čistící program, 1 koncovka 3D White, cestovní nabíječka

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Braun

Exa kód:BRN112172
Kód výrobce:x
 

 

Špičkové čištění zubů v porovnání s běžným zubním kartáčkem. Zubní kartáček Oral-B Vitality 3D White špičkově vyčistí zuby a odstraní zubní plak. Jeho kartáčková hlava se přizpůsobí každému jednotlivému zubu a odstraní z něj zubní plak a povrchové skvrny.

Přizpůsobte čištění zubů svým potřebám

Oral-B nabízí řadu kartáčkových hlav, které splňují vaše specifické potřeby v oblasti hygieny ústní dutiny. Zubní kartáček Oral-B Vitality je kompatibilní se širokou škálou kartáčkových hlav Oral-B, takže vaše zuby mohou být čisté vždy, kdy to potřebujete.

Design inspirovaný profesionály

Design kartáčkové hlavy zubního kartáčku Oral-B Vitality je inspirován oblým tvarem profesionálních dentálních čisticích nástrojů. Osciluje, rotuje a pulzuje, aby tak odstranil zubní plak a podporoval zdraví dásní lépe než běžný manuální zubní kartáček. Kartáčková hlava obklopí každý zub pro jeho důkladné a úžasné vyčistění, a čistí zub po zubu.

Kdy kartáčkovou hlavu vyměnit

Vlákna Indicator do poloviny vyblednou, jakmile bude nutné vyměnit kartáčkovou hlavu za novou, aby bylo čištění účinnější (přibližně každé 3 měsíce).

Kartáčková hlava Oral-B 3D White je navržena k šetrnému odstraňování povrchových skvrn. Má lešticí vložku, inspirovanou zubními lékaři - pro přirozeně bělejší zuby.

Objevte cestu k vynikajicí čistotě

Zlepšete čistění zubů a odstraňte až o 100 % více zubního plaku než při použití manuálního zubního kartáčku tím, že začnete používat zubní kartáček Oral-B Vitaliy. Zubní kartáček Oral-B Vitaliy, inspirován nástroji zubních lékařů, byl pečlivě navržen tak, abyste vám i vaší rodině poskytoval jedinečný zážitek z čistění zubů, které je zároveň účinné a bezpečné. Zubní kartáček Oral-B Oral-B Vitaliy jemně čistí v oblastech, kde se mohou hromadit bakterie zubního plaku – pro čisté a silné zuby a zdravé dásně. Poskytuje účinné odstranění zubního plaku i v těžko dostupných místech a je šetrný k zubům a dásním. Elektrický zubní kartáček Vitality používá pro účinné odstranění zubního plaku stejné 2D osiclační a rotační pohyby jako ostatní modely řady. Vodotěsná rukojeť je bezpečná a je určená k používání v koupelně. Zapojte nabíjecí jednotku do zásuvky elektrického proudu a rukojeť zubního kartáčku postavte na nabíjecí jednotku. Jedinečná kulatá kartáčková hlava jemně pulzuje, čímž narušuje zubní plak a rotačním pohybem jej pak odstraňuje. Odstraní až o 100 % více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček. Zlepšuje také zdraví dásní tím, že pomáhá předcházet problémům s dásněmi.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický zubní kartáček
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Technologie čištění  Oscilační
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.oralb.cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi