Produkt je vyřazen!
 

 

Braun IS 3044 CareStyle 3

Exa kód : BRN112310
 
 
 
 

 

Braun IS 3044 CareStyle 3
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Žehlička, Barva Bílá, Parní generátory, Žehlící plocha Eloxal, Příkon 2400 W
 
 

4 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 711 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 224  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Braun

Exa kód:BRN112310
Kód výrobce:IS 3044
 

 

Žehlička s parním generátorem CareStyle 3 IS 3044, bílá
Nová žehlička s parním generátorem CareStyle 3 představuje díky prostorově úspornému designu zařízení s nejkompaktnějšími rozměry v řadě Braun CareStyle. Lehké kompaktní provedení a zakulacený design usnadňují manipulaci i uskladnění.

Vysoký parní tlak (až 6 barů) a extra vysoký parní ráz (až 340 g/min) pro optimální výkon
Vyšší tlak pomáhá páře zcela proniknout do tkaniny, takže žehlení je velmi snadné. Dokonce i nejodolnější záhyby jsou díky extra silnému parnímu rázu vyhlazeny během chvilky. Parní generátor sníží práci na polovinu. Není snadnější způsob, jak dosáhnout toho, aby vaše oblečení vypadalo jako čerstvě vyžehlené, rychle.

Eloxovaná nahoru zaoblená plocha BackGlide
Perfektně a rychle vyžehlíte 30 triček za 30 minut. Nejkluznější žehlicí plocha značky Braun, unikátní Eloxovaná plocha poskytuje výjimečnou kluznost, aby se celý proces žehlení urychlil. Ať máte žehlení co nejdříve za sebou.

Kompaktní design pro snadné uskladnění
Vynikající v úsporném designu, parní generátor CareStyle 3 disponuje nejkompaktnějšími rozměry řady Braun. Díky své lehké kompaktní podobě a štíhlému zaoblenému provedení se CareStyle 3 snadno přenáší a ukládá - zvlášť pokud jste již dožehlili a potřebujete ho uložit do šatny.

Extra velká vyjímatelná nádržka na vodu
Navzdory extrémně kompaktním rozměrům získáte výhodu mimořádně velké 2litrové nádržky na vodu. Nemusíte nádržku tak často doplňovat, což zrychluje žehlení – obzvláště když vás čeká velká hromada prádla na žehlení. Pohodlná kontrolka LED vás upozorní, když je potřeba doplnit vodu. Doplňování je díky vyjímatelné nádržce rychlé a pohodlné. Nádržka je navržena, tak abyste ji snadno vyjmuli jednou rukou. Má také pohodlnou rukojeť pro bezpečné přenášení. Díky velkým otvorům můžete nádržku velmi rychle a pohodlně naplnit přímo z kohoutku.

Žehlení nikdy nebylo tak rychlé a snadné
O 50 % rychleji.* Ať už žehlíte každý den či příležitostně nebo jednoduše neradi žehlíte, nenajdete jednodušší, efektivnější a zejména rychlejší způsob, jak dosáhnout výjimečných výsledků – s co nejmenším úsilím.

Snadné uskladnění kabelu
Funkce snadného ukládání kabelů umožňuje snadnější uskladnění parního generátoru. Díky tomuto chytrému doplňku vám už kabel nebude překážet, ani při přenášení ani když chcete CareStyle 3 umístit do skříně. Jednoduše připevněte parní hadici do prostoru ze strany parního generátoru. Už žádné visící kabely či hadice a strach, že byste si mohli na kabel omylem šlápnout.

Digitální systém „Anti-drip“ proti odkapávání
Již žádné mokré skvrny ani voda unikající při žehlení. Díky digitální technologii řady CareStyle je teplota ovládána mnohem účinněji než pomocí tradičního termostatu – díky tomu nemusíte žehlit tak dlouho, protože vás při žehlení neobtěžuje voda unikající ze žehlicí plochy, která oděvy namáčí a vytváří na nich mokré skvrny.

Rychlé nahřátí
Už nemusíte čekat než se žehlička nahřeje.

Odvápňování CalcClean pro dokonalou páru
Díky odvápňování CalcClean se můžete spolehnout na dlouhou životnost tohoto přístroje. Upozorní vás na případné usazeniny vodního kamene, následné čištění je jednoduché a pohodlné. Stačí po vychladnutí přístroje provést 3 jednoduché kroky: otevřete ventil CalcClean, naplňte a protřepte, potom ventil zavřete a stiskněte tlačítko na panelu rozhraní. Kontrolka se rozsvítí, když je třeba provést další čištění – velmi jednoduché.

Easy lock systém
Funkce snadného zajištění jedním pohybem zajistí přístroj bezpečně a rychle: stačí zatlačit žehličku do základny a tím ji zajistit. Celý kompaktní systém stačí zvednout a je připraven k uložení – rychle a snadno.

Režim inteligentní technologie iCare – pro všechny druhy tkanin
Nový nejlepší přítel vašeho šatníku: technologie iCare vaše žehlení urychlí a usnadní, bez ohledu na dobu strávenou žehlením, vaše nároky na žehlení nebo typ oblečení. Inteligentní režim iCare chrání vaše oblečení nastavením správné teploty pro všechny druhy tkanin, poskytuje inteligentní ochranu textilu a minimalizuje prodlevy při nahřívání či chlazení. Tím vám ušetří čas a nepříjemností, a tak budete moci být spokojeni s výsledkem.

Režim Eco
Nejvhodnější teplotu pro žehlení jemných tkanin, jako je hedvábí, vlna a syntetické tkaniny získáte volbou režimu Eco. Uděláte tím navíc něco dobrého pro životní prostředí a ušetříte více než 30 % energie*, aniž byste přišli o skvělé výsledky žehlení. *Ve srovnání s režimem technologie iCare.

Světově jedinečná 3D žehlicí plocha BackGlide
Patentovaná nahoru prohnutá žehlicí plocha zaručuje kluznost ve všech směrech po jakékoli látce a přes všechny překážky, dokonce i směrem dozadu. Už nikdy neuváznete na knoflících ani kapsách.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Žehlička
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Typ žehličky  Parní generátory
Žehlící plocha  Eloxal
Objem nádržky na vodu  2000 ml
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
2400 W
Parní ráz  340 g
Délka kabelu  1,8 m
Systém proti odkapávání  Ano
Svislé napařování  Ano
Odvápňování  Ano
Bezpečnostní vypínání  Ano
Hmotnost  5,6 kg
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Servisní středisko pro uplatnění reklamace lze vyhledat na odkaze: service.braun.com/cz/cz/service.html.
Fény, kulmy a žehličky na vlasy se reklamují přes prodejce.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi