Produkt je vyřazen!
 

 

Braun BR 750 MN WHT BOX

Exa kód : BRN112453
 
 
 
 

 

Braun BR 750 MN WHT BOX
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kartáč na vlasy s ionizační technologií, technologie „Satin ion“ – neutralizuje elektrizování vlasů a zvyšuje lesk a zdravý vzhled vlasů, hladké zakončení bodlin, spínač On-Off s automatickým vypínáním, bateriový provoz, 2AAA baterie
 
 

745 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

616 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kartáč na vlasy s ionizační technologií, technologie „Satin ion“ – neutralizuje elektrizování vlasů a zvyšuje lesk a zdravý vzhled vlasů, hladké zakončení bodlin, spínač On-Off s automatickým vypínáním, bateriový provoz, 2AAA baterie

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Braun

Exa kód:BRN112453
Kód výrobce:10AS430003
 

 

Braun BR 750 MN WHT BOX - hřeben na vlasy
Zdravý lesk vašich vlasů jako základ dokonalého vzhledu. To je heslem kartáče na vlasy Braun Satin Hair 7 s ionizační technologií IONTEC, která dodá vašim vlasům okouzlující lesk během několika minut. IONTEC je technologie určená k ochraně vašich vlasů, česání se proto stane příjemnou a ozdravující záležitostí. Saténové ionty uvolňující se při česání ihned sníží statický náboj a tření, čímž obnoví přirozený lesk a hladkost každého pramínku. Zkroťte své nepoddajné vlasy podobně jako s kondicionérem, avšak mnohem rychleji!

Zaoblené hroty pro šetrnou péči
Kartáč značky Braun byl navržen tak, aby vlasům působil co nejmenší zátěž. Disponuje proto hladkými hroty, které nepoškozují pokožku hlavy. Díky jejich flexibilitě a schopnosti snížit tření vyvíjí pouze malou sílu, která vlasy neponičí a nevytrhá. Stisknutím jediného tlačítka tak získáte nepřehlédnutelný lesk, a to bez zbytečného ničení.

Pohodlné čištění i manipulace
Pro pohodlné čištění lze polštářek s hroty vyjmout. Kartáč nabízí jediné tlačítko pro snadné spuštění a LED kontrolku signalizující stav nabití baterie. Kartáč Braun Satin Hair 7 pohání dvě AAA baterie, které jsou součástí balení.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Servisní středisko pro uplatnění reklamace lze vyhledat na odkaze: service.braun.com/cz/cz/service.html.
Fény, kulmy a žehličky na vlasy se reklamují přes prodejce.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi