Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Bose Soundsport free, oranžová

Exa kód : BOS109301
 
 
 
 

 

Bose Soundsport free, oranžová
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Oranžová, Za uši, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth
 
 

3 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 884 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 175  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109301
Kód výrobce:B 774373-0030
 

 

První, skutečně bezdrátová sluchátka do uší od Bose

Získejte čistý a výkonný zvuk z prvních, skutečně bezdrátových sluchátek do uší světoznámé značky Bose. Jsou navrženy tak, aby vás neobtěžovaly zbytečným kabelem nebo snad vypadáváním z uší – výborně sedí a přitom jsou pohodlné. Bezdrátová sluchátka do uší Bose jsou nabité technologií, abyste mohli svůj sportovní výkon posunout na další úroveň.


Vylepšená konstrukce náušníků

Co se týče technologií uvnitř těchto sluchátek, v Bose se zaměřili na každičký detail – od vyladění obvodů pro ještě lepší zvuk, až po změny v umístění antény pro maximální sílu Bluetooth signálu. Výsledek? Sluchátka, která hrají konzistentně a čistě, bez ohledu na to, zda držíte telefon v ruce, máte jej v kapse nebo v pouzdře na paži, nebo je připevněný v horní části trenažéru ... a nikde nejsou vidět žádné kabely.

Náušníky, co nikde netlačí, ale nevypadnou

Tato bezdrátová sluchátka nabízí bezkonkurenční kombinaci komfortu a stability. To proto, že obsahují vynikající náušníky StayHear+ Sport, které mají rovnoměrně rozložený kontakt s vnitřními částmi uší, zatímco podporu držení zaručují flexibilní „křídla“, která přirozeně odpovídají tvaru horního zaoblení ucha. Nevypadnou, ale pohodlně sedí. A vy se tak můžete během tréninku plně soustředit na dosažení nových výšek.

Špičkový výkon pro špičkovou výkonnost

Dosáhnout lepšího atletického výkonu, to jsou celé roky úsilí. Totéž platí pro návrhy na zlepšení výkonnosti sluchátek. V Bose na tom pracují už po celá desetiletí. EQ s optimalizovanou hlasitostí a digitální zpracování signálu Bose ve výsledku znamená, že zvuk bude plný a vyvážený při jakékoli úrovni hlasitosti. Bez ohledu na to, jak přeplněná je posilovna, váš playlist vás během tréninku udrží nabité energií.

Zapotit se. Ale bez vlhkých sluchátek.

Voda a sluchátka – to nejde dohromady, s vlhkostí obvykle nehrají moc dobře. Ale v Bose našli způsob, jak to zvládnout. Za použití vodoodpudivé síťoviny v otevřených portech lze udržet vše, co je uvnitř sluchátek, suché a plně funkční. Tato sluchátka se nebojí potu ani deště – a teď, ani trochu horší počasí už pro vás nemůže být výmluvou k vynechání venkovního tréninku...

Mnohem víc, než jen obyčejné pouzdro

Stačí jediné nabití a sluchátka dokáží hrát až 5 hodin – aby vás mohli nabíjet energií při vašem, téměř jakémkoli tréninku. A když skončíte, umístěte je do jejich pouzdra, a v klidu se zotavte. Toto pouzdro poskytuje jednak dobrou ochranu, ale navíc nabízí další dvě plné nabití (nebo výdrž baterie až 10 hodin), takže až si trochu odpočinete, i sluchátka budou připravena jít s vámi znovu do akce. Navíc 15-minutové rychlé nabíjení vám poskytne výdrž baterie až 45 minut.

Najděte si svoje sluchátka

Ztráta sluchátek? To sotva – Bose to má pod kontrolou. Aplikace Bose Connect vám je pomůže v případě ztráty sledovat. Ale to je jen začátek. Pokud si přejete, z aplikace také můžete snadno spravovat všechna Bluetooth připojení a přepínat mezi zařízeními, provádět aktualizace softwaru, přečíst si tipy pro používání, nebo si přizpůsobit nastavení.

OPRAVDU BEZDRÁTOVĚ

Užijte si naprostou svobodu pohybu.

SPOLEHLIVÉ PŘIPOJENÍ

Sluchátka jsou navržena pro maximalizaci síly a spolehlivosti bezdrátového signálu.

MAXIMÁLNÍ KOMFORT. KOMFORTNÍ STABILITA.

Náušníky StayHear+ Sport tips jsou navrženy pro komfort a stabilitu.

EQ S OPTIMALIZOVANOU HLASITOSTÍ

Pro konzistentní výkonnost při jakékoli úrovni hlasitosti.

VODĚODOLNOST

Hodnota krytí IPX4 znamená, že jde o sluchátka, která se nebojí potu nebo deště.

BATERIE & POUZDRO

Výdrž baterie až 5 hodin. Ochranné pouzdro slouží pro uložení a dobíjení sluchátek. Pouzdro poskytuje výdrž baterie až dalších 10 hodin.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Oranžová
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Za uši
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Konektor  Žádný
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi