Produkt je vyřazen!
 

 

Bose Smart Soundbar 300

Exa kód : BOS109361
 
 
 
 

 

Bose Smart Soundbar 300
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nový Bose Smart Soundbar 300 přináší prostorný zvuk, čisté dialogy a bohaté basy pro vaše filmy, hudbu a hry. Akustická architektura je speciálně navržena tak, aby tento nový soundbar zůstal elegantní.
 
 

8 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 017 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 425  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nový Bose Smart Soundbar 300 přináší prostorný zvuk, čisté dialogy a bohaté basy pro vaše filmy, hudbu a hry. Akustická architektura je speciálně navržena tak, aby tento nový soundbar zůstal elegantní.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109361
Kód výrobce:B 843299-2100
 

 

Hudba. Jakkoli to chcete.

Pokud jde o to, co chcete slyšet, máte tolik možností. Díky kompatibilitě s Wi-Fi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 a Spotify Connect můžete bezdrátově streamovat, co chcete, jakkoli chcete. Procházejte své oblíbené hudební služby nebo přehrávejte cokoli z telefonu nebo tabletu. Pokud ji na svém zařízení můžete přehrát, můžete ji slyšet prostřednictvím Bose Smart Soundbar 300. Hudební služby se mohou lišit

Poslech soukromý nebo párty

Technologie Bose SimpleSync ™ umožňuje spárovat váš Bose Smart Soundbar 300 s kompatibilními produkty Bose. Chcete sledovat televizi, ale nikoho jiného nerušíte? Spárujte svůj soundbar s vybranými sluchátky Bose pro osobní zážitek z poslechu TV. Chcete poslouchat stejnou hudbu v různých místnostech současně? Spárujte svůj soundbar s vybraným reproduktorem Bluetooth Bose a přidejte tak další zdroj zvuku po celém domě.

Řekni to. A pozor. 

Exkluzivní technologie Bose Voice4Video ™ rozšiřuje hlasové schopnosti jako žádný jiný soundbar. Kromě ovládání Bose Smart Soundbar 300 můžete ovládat televizi a kabelový nebo satelitní box pouze hlasem. Žádné dálkové ovládání. Žádná tlačítka. Ne, nic. Zapněte televizi a přeskočte na svou oblíbenou stanici - vše s jednoduchým  dotazem. Dokonce i vaši hosté se budou cítit jako odborníci. Stačí říct: „Alexo, sleduj síť NFL,“ a začneš okamžitě sledovat. Je to nejrychlejší způsob, jak sledovat, co máte rádi, s tím, koho máte rádi. A můžete dokonce volat nebo přijímat hovory na inteligentní produkty Bose, produkty Amazon Echo a na kohokoli ve vašem seznamu kontaktů.

Snadné nastavení. Snadné použití.

Bose Smart Soundbar 300 využívá jediné připojení k televizoru pomocí optického zvukového kabelu (součást dodávky) nebo kabelu HDMI (prodává se samostatně). Jednoduše připojte soundbar k televizoru, připojte jej k napájení a zapněte. Poté si stáhněte aplikaci Bose Music a dokončete nastavení, připojte se k Wi-Fi a vyberte svého hlasového asistenta.

Převezměte kontrolu nad svým poslechovým zážitkem

S aplikací Bose Music můžete snadno nastavit svůj soundbar, vybrat si hlasového asistenta a procházet veškerou hudbu na jednom místě a plynule přecházet mezi stanicemi, seznamy skladeb a službami, aniž byste aplikaci museli opustit. Navíc je to další jednoduchý způsob ovládání Bose Smart Soundbar 300 nebo seskupování kompatibilních produktů pro inteligentní domácnosti. Nastavení předvoleb pomocí aplikace je snadné, takže hudba, kterou máte rádi, je vzdálená jen jeden dotek. A více uživatelů si může přizpůsobit své zážitky a obsah.

Chcete to rozjet? Přidej víc.

Nebudete věřit tomu, co Bose Smart Soundbar 300 dokáže sám o sobě, ale dokáže ještě více. Přidejte basový modul, prostorové reproduktory nebo obojí, abyste vytvořili kompletní systém domácího kina a vylepšili svůj zvukový zážitek.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Dálkový ovladač  Ano
Vstupy a výstupy 
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
1 x
Digitální optický vstup  1 x
Rozměry Š x V x H  69,5 x 5,6 x 10,3 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi