Produkt je vyřazen!
 

 

Bose QuietComfort 45, bílé

Exa kód : BOS109370
 
 
 
 

 

Bose QuietComfort 45, bílé
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová sluchátka, bluetooth, NFC, s patentovanou technologii BOSE Acoustic Noise Cancelling s aktivním potlačením okolního hluku, výdrž baterie až 24hodin, USB-C nabíjení, Aware mód
 
 

5 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 950 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 299  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bezdrátová sluchátka, bluetooth, NFC, s patentovanou technologii BOSE Acoustic Noise Cancelling s aktivním potlačením okolního hluku, výdrž baterie až 24hodin, USB-C nabíjení, Aware mód

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109370
Kód výrobce:B 866724-0200
 

 

IKONICKÉ TICHO, KOMFORT A ZVUK

Cítíte to už v okamžiku, kdy si sluchátka nasadíte. Měkké, komfortní naušníky obklopí Vaše uši a poskytnou jim dokonalé prostředí k poslechu. Legendární sluchátka s potlačením okolního hluku jsou zpět a i když se to může zdát nemožné, pracují ještě lépe. Sluchátka využívají lehké materiály pro vaše prvotřídní pohodlí a patentovanou akustickou technologii, díky které nabízí neuvěřitelné zvukové podání.  


JE TO JAKO KOUZLO

Všechno to začíná technologií Acoustic Noise Canceling, která je výsledkem více než 50ti let výzkumu. Pracuje na principu neustálého porovnávání signálu z miniaturních mikrofonů umístěných uvnitř i vně sluchátek, patentované algoritmy pak vyhodnocují, co je hluk a ten je v opačné fázi přidáván k hudbě. Pomocí tlačítka na levé mušli je možné volit mezi režimem s aktivním potlačením hluku a tzv. Aware režimem, který umožňuje přirozeně vnímat okolí.


Více hudby ale i povědomí o dění okolí

Režim Aware přináší novou technologii, díky které skryté mikrofony ve sluchátkách zachytí zvuky okolo Vás a přehrají je přirozeně prostřednictvím sluchátek. Je to Vaše hudba a zároveň okolní prostředí. Slyšíte tedy svou hudbu a současně zvuky okolí, jako byste žádná sluchátka ani neměli.

VAŠE HUDBA V HI-FI KVALITĚ

Hudba, podcasty a nebo videa. To je obsah, který milujete. Sluchátka QC45 s technologiemi TriPort a Active EQ s optimalizací hlasitosti reprodukují veškerý obsah s tou nejvyšší věrností podání.

Patentovaný design mušlí s technologií TriPort, která brání vzniku přetlaku a tak umožňuje celodenní a pohodlné nošení. Aktivní ekvalizér optimalizuje zvukový projev podle aktuální hlasitosti, aby zůstala zachována celková dynamika. I při tichém poslechu si tedy  můžete vychutnávat stejně prokreslený zvuk jako nahlas.

POHODLÍ UKRYTÉ V DETAILECH

Neuvěřitelný a ničím nerušený zážitek z poslechu vyžaduje vždy odpovídající úroveň pohodlí. Sluchátka QuietComfort 45 v tomto ohledu přinášejí přidanou hodnotu tím, že se zaměřují na malé detialy. Jako například nové hladké náušníky ze syntetické kůže s minimální upínací silou. Skoro zapomenete, že je máte na hlavě i po několikahodinovém poslechu Vaší oblíbené hudby.

Celodenní výdrž na hudbu i hovory

Přidáním čtvrtého mikrofonu překonává svého předchůdce vylepšeným snímáním hlasu. Tato sluchátka izolují a soustředí se na Váš hlas, zatímco algoritmus potlačující hluk filtruje okolní zvuky pro ještě jasnější konverzaci. To vše se děje v reálném čase, a tak máte jistotu, že Váš hlas zní stejně srozumitelně a přirozeně a to i ve větrném či hlučném prostředí.

Až 24 hodin nepřetržitého provozu na jedno nabití! Dost na to, aby sluchátka zvládla klidně nejdelší letecký spoj světa. Sluchátka se díky konektoru USB-C nabijí do plné kapacity za 2,5 hodiny. Rychlé 15minutové nabíjení pak poskytne až 3 hodiny přehrávání.  


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Přes hlavu
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ne
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi