Produkt je vyřazen!
 

 

Bose Lifestyle 650

Exa kód : BOS109376
 
 
 
 

 

Bose Lifestyle 650
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vystaveno na prodejně, výrobek v pořádku, plná záruka.
 
 

92 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

76 851 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 4 650  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vystaveno na prodejně, výrobek v pořádku, plná záruka.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109376
Kód výrobce:B 761683-2110
 

 

BOSE LIFESTYLE 650 BLACK
Absolutně dokonalý Bose systém 5.1 domácího kina je kombinací čistého designu a špičkového zvuku z kompaktních satelitních OmniJewel reproduktorů a bezdrátového basového modulu. Navíc umožňuje bezdrátové streamování hudby a 4k video kompatibilitu.

  • DOKONALOST ZNAMENÁ VŠECHNO

KAŽDÝ DETAIL SE TOTIŽ POČÍTÁ
První dojem je důležitý, protože krásu vnímáme zrakem našich očí. To je důvod, proč Bose navrhl systém domácího kina Lifestyle 650 tak, aby byl propracovaný a krásný v každém jeho detailu. A tím skvěle propojili krásnou estetiku s dokonalou akustikou. K tomu přičtěte vysoce kvalitní zpracování a jednoduché ovládání.
Lifestyle 650 se vyznačuje čtyřmi kompaktními, satelitními reproduktory, včetně jednoho bezdrátového basového modulu. Zadní prostorové reproduktory jsou také bezdrátové a centrální řídící jednotka má povrch ze skla.

Milujete hudbu? Pak budete milovat i SoundTouch aplikaci, se kterou budete moct poslouchat internetová rádia, hudební služby jako je Spotify, Deezer nebo Amazon music a dokonce i svou uloženou hudbu. Přesvědčte se sami, že Lifestyle 650 má nekompromisní zvukový výkon jen z pěti téměř neviditelných reproduktorů. Zároveň se jedná o nejlepší systém domácího kina od Bose.

DETAIL REPRODUKTORU
Bose se vyznačuje dlouhou historií vytvářením silného zvuku z malých a kompaktních reproduktorů. Ovšem s OmniJewel satelitními reproduktory začal Bose psát novou kapitolu historie, protože se jedná zatím o nejelegantnější reproduktory Bose. Každý z pěti reproduktorů je vybaven pečlivě vybudovaným hliníkovým pouzdrem s dvěma akustickými kryty pro dva proti sobě umístěnými drivery. To následně umožňuje první všesměrový reproduktor pro šíření zvuku ve 360 stupních kolem dokola. Tím zvuk získává daleko prostorovější zážitek z poslechu domácího kina. Cílem vývojářů bylo nejen zdokonalit reproduktor do posledního detailu, ale i vytvořit prvotřídní kvalitu zvuku a perfektní design. Zadní reproduktory jsou navíc bezdrátové.

STŘEDNÍ REPRODUKTOR
Střední reproduktor systému Lifestyle 650 je o něco širší, než v předešlých verzích domácích kin Lifestyle tak, aby se co nejlépe hodil k současným uhlazeným designům televizorů a elegantně je doplňoval. Střední reproduktor tvoří povrch z kartáčovaného eloxovaného hliníku s pěti přesně umístěnými drivery uvnitř.

BEZDRÁTOVÉ PŘIPOJENÍ
Každý si chce užít bohaté a velké basy pro maximální zážitek z filmů nebo oblíbené hudby. Zároveň nechcete, aby vám basový reproduktor zabíral co nejméně místa v místnosti.
Díky desce vyrobené z vysoce kvalitního tvrzeného skla má Acoustimass modul 300 velice exkluzivní design, protože u běžně dostupných subwooferů v rámci domácích kin sklo nenajdete. Navíc je bezdrátový a díky technologii Quiet port prakticky eliminuje jakékoliv zkreslení a tím poskytuje nejlepší možnou kvalitu zvuku ve své třídě velikosti.

UNIKÁTNÍ ELEGANCE
Povrchová úprava leštěného skla řídící jednotkové konzole má jedinečný a elegantní design, který nelze ignorovat. Zároveň nabízí mnohem víc. Konzole disponuje všemi současnými technologiemi jako je Bluetooth nebo bezdrátové připojení k domácí Wi-Fi síti pro bezdrátové streamování hudby, 4K video kompatibilitu, 6 HDMI vstupů a další. Všechny zmíněné funkce jsou ovládány pomocí univerzálního dálkového ovladače.

BEZ VELKÉHO ÚSILÍ MNOHEM VÍCE HUDBY
S Bose systémy domácího kina získáte nejen špičkovou kvalitu zvuku při sledování filmů, televizních pořadů, ale při přehrávání hudby si budete moct vybrat, z jakého zdroje budete svou hudbu přehrávat. Můžete využít přehrávání pomocí Bluetooth přímo z vašeho telefonu nebo tabletu nebo přes domácí síť Wi-Fi / Lan.

SOUNDTOUCH APLIKACE
SoundTouch reproduktory můžete stále rozšiřovat. Jakmile máte jeden, můžete si dokoupit další a použít je v jiné místnosti. Zároveň mohou současně přehrávat stejnou hudbu ve všech místnostech nebo v každé místnosti zcela jinou. Navíc nad systémem Lifestyle 650 máte absolutní kontrolu díky volně stažitelné aplikaci SoundTouch Controller, kterou si můžete stáhnout do telefonu, tabletu nebo počítače. Díky ní si můžete okamžitě pustit svou oblíbenou hudbu nebo si najít svou rádiovou stanici.

ZVUK, KTERÝ SE PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU POKOJI
Každý pokoj je jedinečný svou velikostí, tvarem vybavením a dalšími prvky, které ovlivňují šíření zvuku. Kalibrační technologie ADAPTiQ analyzuje váš pokoj a následně upraví zvukovou reprodukci Lifestyle systému co nejoptimálněji pro trvale působivou nejvyšší kvalitu zvuku.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi