Produkt je vyřazen!
 

 

Bose Home speaker Portable, Silver

Exa kód : BOS109338
 
 
 
 

 

Bose Home speaker Portable, Silver
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Odolný proti vodě. Výdrž cca 12 hodin hraní. Praktické poutko pro přenášení. Podpora Wi-Fi, Bluetooth, hlasových asistentů Google Assistant a Alexa, služby Spotify, Amazon Music, Deezer, AirPlay 2. Jednoduché ovládání prostřednictvím ovládacího panelu.
 
 

9 192 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 597 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 460  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Odolný proti vodě. Výdrž cca 12 hodin hraní. Praktické poutko pro přenášení. Podpora Wi-Fi, Bluetooth, hlasových asistentů Google Assistant a Alexa, služby Spotify, Amazon Music, Deezer, AirPlay 2. Jednoduché ovládání prostřednictvím ovládacího panelu.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109338
Kód výrobce:B 829393-2300
 

 

Přenosný bluetooth reproduktor Bose Home Speaker Portable, stříbrná
Doslova funkcemi nabušený reproduktor, který vás dostane do kolen! Ten zvuk, ta výbava, ty funkce, ty možnosti - to prostě musíte mít.

  • 360°zvukový zážitek
  • podpora Bluetooth a Wi-Fi
  • hlasové ovládání a podpora Google Assistant i Alexa
  • voděodolný
  • výdrž až 12 hodin

360° zvukový zážitek
Na rozdíl od běžných reproduktorů, u kterých je nejlepší zvukový zážitek soustředěný na přední část reproduktoru, u tohoto reproduktoru je tomu jinak. Reproduktor je konstruován tak, že je zvuk šířen všude, bez jakýchkoliv hluchých míst. Můžete se tak nechat pohltit oslnivým 360° zvukovým výstupem.

Podpora Bluetooth
Pouštějte si svou oblíbenou muziku z vašeho počítače, tabletu nebo telefonu na plno díky tomuto bezdrátovému reproduktoru, který je za tímto účelem vybaven technologií Bluetooth. Díky rozhraní Bluetooth můžete reproduktor jednoduše spárovat s téměř jakýmkoliv zařízením a přehrávat si tak vaši oblíbenou hudbu kdekoliv a kdykoliv.

Podpora Wi-Fi a hlasového ovládání
Kromě Bluetooth je reproduktor vybaven i Wi-Fi a zabudovanými hlasovými asistenty Google a Alexa. Jakmile budete tedy doma nebo kdekoliv jinde, kde je Wi-Fi, můžete si užívat bezstarostný poslech s jednoduchým ovládáním hlasem!
Díky zabudovaným hlasovým asistentům si nejenže pustíte muziku, ale můžete posílat zprávy, zjišťovat jaké je venku počasí a jiné vychytávky.

Bezstarostný poslech
Poslouchejte vaší hudbu kdykoliv a kdekoliv bez omezení nejen díky technologii bluetooth a dlouhé výdrži baterie až 12 hodin, ale také díky voděodolné konstrukci reproduktoru.

Skvělá mobilita
Reproduktor je navržen pro snadné přenášení, takže ho můžete brát kamkoliv s sebou. Za tímto účelem je reproduktor vybaven praktickým poutkem.

Jednoduché ovládání
Reproduktor lze kromě klasického panelu ovládání ovládat také prostřednictvím chytrého telefonu a aplikace Bose Music.
Jedná se o praktickou appku, s níž získáte například pokyny, jak krok za krokem nastavit reproduktor. Samozřejmostí je pak přepínání skladeb, pauza, zesílení zvuku anebo vychytanější funkce jako nastavení různých písní v různých místnostech anebo jedné písně v každé místnosti apod.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi