Produkt je vyřazen!
 

 

Bose 251 Bílé

Exa kód : BOS109005
 
 
 
 

 

Bose 251 Bílé
 
Skryto EOL
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pár venkovních nástěnných reproduktorů Bose 151 SE, odolné vůči vlivům počasí, extrémně široké zvukové pole pro pokrytí větších venkovních prostor, 5 let záruka, bílé
 
 

15 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

12 802 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 774  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pár venkovních nástěnných reproduktorů Bose 151 SE, odolné vůči vlivům počasí, extrémně široké zvukové pole pro pokrytí větších venkovních prostor, 5 let záruka, bílé

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109005
Kód výrobce:B 024644
 

 

Venkovní nástěnné reproduktory Bose 151® SE, odolné vuči vlivům počasí.

A tyto oceněné venkovní reproduktory zaručují, že vydrží i drsné počasí.

Nástěnné reproduktory do venkovních prostor Bose 251® SE stačí připojit ke stereo komponentu nebo k systému Lifestyle® a zesilovači SA-3, a vychutnat si kvalitní zvuk Bose® v širokém poslechovém prostoru.

Funkce

  • Extrémně široké zvukové pole pro pokrytí větších venkovních prostor
  • Venkovní skříň reproduktoru je navržena k reprodukci nízkých kmitočtů s minimálním zkreslením zvuku
  • Navrženy a testovány tak, aby snášely sníh, déšť, sůl a teplotní extrémy
  • Pětiletá omezená záruka Bose®

Reproduktory, které umí pokrýt prostor

U běžných venkovních reproduktorů může být stereofonní zvuk slyšet pouze na několika málo "sladkých místech", a nikoli v celé poslechové oblasti vaší terasy, bazénu nebo dvoru. A často ani nedokáží reprodukovat nízké frekvence.

Inovativní venkovní reproduktory Bose 251® obsahují kloubovou konstrukci Articulated Array® pro vytvoření velmi širokého zvukové pole. Každý z driverů je v reproduktorové skříni nastaven v přesných úhlech, takže nabízí konzistentní zvuk se stereo efekty, i když se venku budete pohybovat. A unikátní multi-komorová konstrukce reproduktoru Bose® 251® minimalizuje slyšitelné zkreslení nízkých frekvencí, takže výsledkem je jasný a čistý zvuk s přirozeným přednesem.

Kloubová konstrukce Articulated Array®

Obsahuje přesně umístěné drivery pro dosažení velkého a konzistentního zvukového pole pro venkovní poslech.


Multi-komorová konstrukce skříně reproduktoru

Je unikátně strukturována tak, aby se minimalizovalo slyšitelné zkreslení nízkých frekvencí. Můžete si tak vychutnat jasný, čistý a přirozený zvuk z reproduktorů, které se snadno montují na stěny domu, do poschodí, do zahrady nebo k bazénu.

Nejlepší stereo reproduktory do venkovních prostor od Bose, určené pro montáž na stěnu, které poskytují mnohem širší pokrytí a vyváženější stereofonní zvuk, než většina běžných venkovních reproduktorů.

Jeden basový reproduktor (13.4 cm) v proprietární multi-komorové skříni reproduktoru produkuje hluboké basy, plné nízké frekvence, s minimálním zkreslením zvuku.

Výškové drivery Twiddler® (6.4 cm) s kompozitními kužely se skelných vláken poskytují hedvábně lehký prostorový zvuk, a jasné a vysoké frekvence – z reproduktoru, který odolá i extrémním podmínkám.

Dva širokopásmové drivery (6.35cm) umístěné v kloubové konstrukci Articulated Array® poskytují konzistentní, živý zvuk, napříč velkou poslechovou oblastí.

Basové reproduktory (13.34cm) s kompozitními kužely s polymerovými vlákny a butylové pryže, poskytují vysoce kvalitní zvuk z reproduktoru, který odolává i extrémním podmínkám.

Venkovní reproduktory Bose® jsou konstruovány tak, aby vydržely i náročné podmínky. Tyto venkovní reproduktory jsou odolné proti různým vlivům počasí, a jsou navrženy a testovány tak, aby snášely sníh, déšť, sůl a teplotní extrémy 60 °C až -30 °C. Bose® na ně poskytuje omezenou pětiletou záruku.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi