Produkt je vyřazen!
 

 

BOSE 161, černé

Exa kód : BOS109065
 
 
 
 

 

BOSE 161, černé
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
BOSE reproduktorový systém, s výkonností, která konkuruje mnohem větším domácím stereo reproduktorům, vlastní montážní konzole pro další možnosti umístění, černá barva
 
 

3 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 298 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 199  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

BOSE reproduktorový systém, s výkonností, která konkuruje mnohem větším domácím stereo reproduktorům, vlastní montážní konzole pro další možnosti umístění, černá barva

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109065
Kód výrobce:B 27027
 

 

Reproduktory Bose® 161 jsou univerzální volbou pro poslech hudební a filmové hudby.

Tyto malé regálové stereo reproduktory poskytují vyvážený stereofonní zvuk v efektivnější konstrukci, která je vhodná pro stereo a komponenty domácího kina.

Tyto malé regálové stereo reproduktory nabízí zvuk, který konkuruje zvuku z mnohem větších domácích stereo reproduktorů. Kloubová konstrukce Articulated Array® a Stereo Everywhere® nabízí kvalitní poslech téměř kdekoli v místnosti.

Funkce

  • Kvalita zvuku Bose z vašeho stereo komponentu nebo domácího kina
  • Výkonnost, která konkuruje mnohem větším domácím stereo reproduktorům
  • Univerzální vzhled regálových reproduktorů
  • Vlastní montážní konzoly pro další možnosti umístění

Výkonnost a univerzálnost

Přeneste zvukovou výkonnost Bose do vaší studovny, kanceláře nebo do obývacího pokoje. Reproduktory Bose® 161 ani nemusíte používat jako regálové stereo reproduktory, jejich součástí jsou montážní konzoly, které umožňují umístění stereo reproduktorů kdekoliv v celém domě nebo kanceláři.

Jsou také ideální volbou jako reproduktory pro domácí kino. Použijte je se stávajícími komponenty domácího kina a z vašich oblíbených filmů si můžete si vychutnat zvuk Bose.

Pokud vlastníte systém Bose® Lifestyle®, reproduktory Bose® 161 můžete použít se zesilovačem SA-3 a vychutnat si kvalitu zvuku Bose z vašeho systému v jiné místnosti vaší domácnosti. Dokonce můžete poslouchat hudbu v jedné místnosti, zatímco si vaše děti budou užívat zvuk filmu v jiné místnosti – a to současně, ze stejného systému.

Kloubová konstrukce Articulated Array® obsahuje přesně umístěné drivery pro dosažení velkého a konzistentního zvukového pole.

Stereo Everywhere® – reproduktor produkuje vyvážený stereofonní zvuk v široké poslechové oblasti. Výsledkem těchto proprietárních technologií Bose je, že tyto stereo reproduktory vám umožní vychutnat si vyvážený zvuk v celé poslechové oblasti, na rozdíl od konvenčních domácích audio reproduktorů, které vyzařují zvuk zejména v jednom směru.

Výškové drivery Twiddler® – proprietární technologie Bose vytváří v malé skříni reproduktoru větší proudění a pohybu vzduchu. Výsledkem je výkonnost, jakou byste očekávali od mnohem větších reproduktorů, a můžete si vychutnat bohatý nízkofrekvenční zvuk i z malých reproduktorů.

Kompatibilní s domácím kinem – šířka zvuku jako v kině a design, který se bezproblémově k domácímu kinu hodí, i když zkombinujete tento produkt s jakýmkoli reproduktorovým systémem Direct/Reflecting®.

Magneticky stíněné reproduktory umožňují umístění reproduktorů v těsné blízkosti televizoru bez narušení kvality obrazu.



 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi