Produkt je vyřazen!
 

 

BOSE 151 SE, černé

Exa kód : BOS109030
 
 
 
 

 

BOSE 151 SE, černé
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Reproduktory do venkovních prostor s odolností vůči vlivu počasí, plný stereo zvuk v plné šíři a široké poslechové oblasti, vhodné pro použití jako lodní reproduktory
 
 

7 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 603 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 399  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Reproduktory do venkovních prostor s odolností vůči vlivu počasí, plný stereo zvuk v plné šíři a široké poslechové oblasti, vhodné pro použití jako lodní reproduktory

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109030
Kód výrobce:B 034103
 

 

BOSE 151 SE 

Reproduktory do venkovních prostor v černé barvě

  • Přeneste si zvuk Bose i ven
  • Plný stereo zvuk v plné šíři a široké poslechové oblasti
  • Vhodné pro použití jako lodní reproduktory
  • Testováno na odolnost reproduktorů vůči sněhu, dešti, slané vodě a teplotním extrémům

Bose® 151 jsou reproduktory navržené do venkovních prostor, které nabízí lepší provozní vlastnosti, životnost a plný stereofonní zvuk v široké poslechové oblasti.

Elegantní design a robustní konstrukce zaručují, že tyto nejpopulárnější venkovní stereo reproduktory od Bose budou výborně produkovat hudbu u bazénu, na verandě, nebo dokonce na lodi. Nastavitelné montážní držáky umožňují instalovat tyto venkovní reproduktory, vodorovně nebo svisle, takže snadno splynou s vaším prostředím.

Tyto venkovní reproduktory mají kloubové uchycení Articulated Array®. Obsahují 3 širokopásmové drivery 6,35cm, které jsou uspořádány tak, aby dodávaly plný stereofonní zvuk a pokryly mnohem širší oblast, než běžné venkovní reproduktory.

Výsledkem technologie Stereo Everywhere® je konzistentní zážitek z poslechu, i když se budete pohybovat od domu k bazénu, po dvorku, nebo po vaší lodi. S těmito venkovní reproduktory můžete získat konzistentní a kvalitní zvuk Bose®, a pokrýt širší oblast, ne jen jeden „sladký bod“.

Kvalitním reproduktorům vliv počasí nevadí

Tyto reproduktory jsou odolné proti vlivům počasí a fungují i v nejhorších přírodních podmínkách. Bose testuje reproduktory do venkovních prostor již více než deset let, a výsledkem je odolnost reproduktorů vůči sněhu, dešti, slané vodě a teplotním extrémům v rozmezí 70 °C až -40 °C. Bose testoval reproduktory do venkovních prostor dokonce i přes 1200 hodin na vliv solné mlhy, což je dvojnásobný test, než je náročný průmyslový standard pro lodní reproduktory. A Bose nabízí na reproduktory omezenou pětiletou záruku. Nastavitelné držáky, které jsou také odolné vlivu počasí, jsou součástí, takže venkovní stereo reproduktory Bose® 151 můžete namontovat vodorovně nebo svisle, podle svých preferencí.



Rozšiřte svůj systém Bose® Lifestyle® i do venkovního prostředí

Pokud vlastníte systém Lifestyle®, venkovní reproduktory Bose® 151 můžete snadno použít se zesilovačem SA-3, a přenést svou hudbu i ven na verandu, k bazénu nebo na terasu. Můžete dokonce poslouchat hudbu venku, zatímco někdo jiný bude poslouchat hudbu nebo sledovat filmy uvnitř – a vše současně, ze stejného systému Lifestyle®.

Kloubová konstrukce Articulated Array® obsahuje přesně umístěné drivery pro dosažení velkého a konzistentního zvukového pole pro venkovní poslech.

Stereo Everywhere® – reproduktor produkuje vyvážený stereofonní zvuk v široké poslechové oblasti. Výsledkem těchto proprietárních technologií Bose je, že tyto reproduktory vám umožní vychutnat si vyvážený zvuk v celé poslechové oblasti, na rozdíl od konvenčních reproduktorů, které vyzařují zvuk zejména v jednom směru.

Širokopásmový reproduktor s kuželem se skelnými vlákny (6.4 cm) nabízí spolehlivě vysoce kvalitní reprodukci zvuku v celém slyšitelném pásmu - i za extrémních teplotních a povětrnostních podmínek.

Vlivu počasí odolné držáky a hardware jsou schopny zvládnout úskalí celoročního venkovního umístění.




 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi