Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Bosch MUM5XW20

Exa kód : BSS100155
 
 
 
 

 

Bosch MUM5XW20
 
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Všestranný pomocník v kuchyni připraví širokou škálu nejrůznějších pokrmů. Nyní ještě snadněji s integrovanou váhou.
 
 

7 599 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 280 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 380  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Všestranný pomocník v kuchyni připraví širokou škálu nejrůznějších pokrmů. Nyní ještě snadněji s integrovanou váhou.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bosch

Exa kód:BSS100155
Kód výrobce:MUM5XW20
 

 

Všestranný pomocník v kuchyni připraví širokou škálu nejrůznějších pokrmů. Nyní ještě snadněji s integrovanou váhou.

  • Integrovaná váha: všechny přísady lze vážit přímo v míse nebo v příslušenství.
  • Integrovaný ukazatel času: mějte těsta, krémy i smoothies vždy pod kontrolou. Dobu zpracování vidíte neustále na časoměru.
  • Pro perfektní výsledky: extrémně výkonný 1000 W motor si jednoduše poradí i s velmi těžkými těsty - bez problémů zvládne zpracovat i 1 kg mouky + přísady v hladké těsto.
  • Velká nerezová mísa o objemu 3,9 l: speciálně navržený tvar pro optimální přípravu těsta (až 2,7 kg piškotového nebo 1,9 kg kynutého těsta).
  • 3D planetární míchání: rychlé a dokonalé promísení všech přísad.

Extra výkon pro perfektní výsledky

Chcete péct a vařit na té nejvyšší úrovni? Díky mimořádně výkonnému motoru snadno zrealizujete veškeré své nápady na vaření či pečení. Těžká kynutá těsta i velké množství surovin zvládnete s lehkostí.

Objemná mísa pro optimální přípravu těsta

Ideální mísu nemůžete posuzovat pouze podle její velikosti. Pro nejlepší výsledky je důležitý vnitřní tvar, který opisují použité nástavce. Vysoce kvalitní nerezová mísa o objemu 3,9 l je vhodná jak pro malé množství, tak i pro zpracování až 2,7 kg piškotového těsta nebo 1,9 kg kynutého těsta.

Perfektní výsledky díky 3D planetárnímu míchání

Aby byly výsledky dokonalé, musí se přísady mísit konzistentně. 3D planetární míchání zajišťuje pohyb nástrojů do tří směrů, zatímco pohon se otáčí naopak. Díky tomu se směs účinně odmíchává z boků, ze dna i ze středu mísy a těsto je krásně nadýchané.

Multifunkční rameno se zvedne pouhým stiskem tlačítka

Výměna míchacích nástavců by měla být co nejvíce pohodlná. EasyArm Lift poskytuje výjimečný komfort pro vaše nápady při vaření i pečení. Prostým stisknutím tlačítka se rameno zvedne. Je to jednoduché, ale i rychlé.

Jednoduchá a rychlá příprava díky 7 rychlostním stupňům

Každé příslušenství vyžaduje jiné nastavení rychlosti. Díky 7 různým rychlostním stupňům zpracujete suroviny rychle, snadno a přesně. Potřebujete vyšší rychlost nebo rozmělnit některé ingredience? Nastavte pulsní funkci a užijte si dokonalý výsledek ihned.

Gumové nožičky pro lepší stabilitu i bezpečnost

Maximální bezpečí především. Gumové nožičky zajistí výjimečnou stabilitu kuchyňského robota a zamezí jeho pohybu. Krytky převodů zaručují vysoký bezpečnostní standard. Elektronická pojistka opětovného zapnutí brání neočekávanému spuštění motoru.

Široká nabídka příslušenství pro individuální potřeby

Každý máme individuální styl vaření a pečení. Proto mají roboty Bosch v nabídce širokou škálu vysoce kvalitního dodatečného příslušenství, např. zmrzlinovač, mlýnek na zrnka, food procesor, mlýnek na maso, mixér, nástavec na cukroví a další. Bosch nabízí to správné příslušenství pro každou příležitost.

Integrovaná váha pro efektivnější přípravu a méně špinavého nádobí

Proč mít více pomocníků, když stačí jen jeden? Díky integrované váze můžete vážit ingredience přímo v míse nebo v jiném příslušenství. Je to efektivní způsob jak neztrácet čas mytím dalšího nádobí.

Jednoduchá cesta k perfektním výsledkům s integrovanou časomírou.

Nikdo nezná váš oblíbený recept lépe než vy sami. Jak dlouho je třeba přísady hníst, míchat nebo mixovat? Díky ukazateli času vždy vidíte přesnou dobu zpracování a mezitím se můžete věnovat přípravě něčeho dalšího.

Jednoduché naplnění mísy díky automatické parkovací pozici

Nenechte si zkazit náladu při pečení pracným přidáváním ingrediencí. Automatická parkovací pozice vytvoří místo tam, kde ho potřebujete. Nástavce na těsto se samy zastaví při zadní straně mísy a umožní tak jednoduché plnění zepředu.

Cukrářská sada pro profesionální výsledky

Kreativní nápady na pečení a vaření vyžadují speciální příslušenství. Profesionální cukrářská sada usnadňuje manipulaci a pomůže dosáhnout perfektních výsledků. Obsahuje flexibilní míchací metlu se silikonovým okrajem, šlehací metlu (výškově nastavitelná a celokovová) a hnětací hák s ochranou převodovky. Veškeré příslušenství lze mýt v myčce nádobí.

Automatické navíjení kabelu pro rychlé uložení

Kabel by neměl nikde zbytečně překážet. Díky systému EasyStorage stačí krátce zatáhnout a kabel rychle zmizí uvnitř spotřebiče. Získáte tak více prostoru pro další kuchyňské náčiní.

Příslušenství lze uložit do mísy

Už nikdy nebudete hledat příslušenství! Cukrářskou sadu po použití jednoduše uložíte do taštičky na příslušenství společně s kotouči. Tašku na příslušenství lze schovat do mísy, abyste měli vždy vše po ruce.

Snadné čištění díky příslušenství, které lze mýt v myčce

Úklid po práci v kuchyni obvykle zabere spoustu času. Ušetřete ho tím, že mytí většiny příslušenství necháte na myčce nádobí.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kuchyňský robot
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Maximální příkon  1000 W
Objem hlavní nádoby  3,9 l
Materiál  Plast
Počet rychlostí  7
Regulátor rychlosti  Ano
Planetární míchání  Ano
Funkce 
Šlehání  Ano
Mísení  Ano
Hnětení  Ano
Mixování  Ano
Mletí masa  Ne
Plnění uzenin  Ne
Odšťavňování  Ne
Drcení ledu  Ne
Příslušenství 
Hnětací hák  Ano
Mísící metla  Ano
Mlýnek na maso  Ne
Mlýnek na mák  Ne
K metla  Ne
Flexi metla  Ne
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Také můžete přiložit ručně vyplněný reklamační list. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození. Pakliže odesíláte na reklamaci spotřební elektroniku, ujistěte se, že neobsahuje číselné zámky a kódy a že zařízení není blokované. Práva ze záruky nad 24 měsíců se řídí podmínkami výrobce a jsou rozdílná oproti odpovědnosti za vady. Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi