Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Bosch MUM 48A1

Exa kód : BSS100136
 
 
 
 

 

Bosch MUM 48A1
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Barva Stříbrná, Objem hlavní nádoby 3,9 l, Počet rychlostí 4, Planetární míchání
 
 

2 590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 141 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 130  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bosch

Exa kód:BSS100136
Kód výrobce:MUM48A1
 

 

Osvědčená kvalita robotů Bosch

Kuchyňské roboty Bosch představují kvalitu, spolehlivost a 60 let zkušeností s výrobou kuchyňských robotů. Řada robotů MUM 4 je osvědčená a vyzkoušená klasika mezi kuchyňskými roboty. Jejich používání je jednoduché a bezpečné, jednotlivé díly se snadno umývají a robot můžete přenechat také myčce na nádobí. Velikou výhodou robotů Bosch je široká škála dokoupitelného příslušenství pro ještě všestrannější použití.

Všestranné použití díky sadě příslušenství

Kuchyňský robot Bosch MUM 48A1, vybavený silným motorem o příkonu 600 W, můžete použít na šlehání, hnětení, krájení, strouhání a krouhání, pro které lze zvolit jednu ze 4 pracovních rychlostí. Multifunkční rameno, které se snadno zvedá, má 3 stupně pohonu v rozdílných polohách. Polohu ramene si jednoduše nastavíte do takové pozice, kterou potřebujete pro zvolený nástavec. Robot je stabilní díky přísavným gumovým nožičkám a při práci se vám tak nebude pohybovat po pracovní ploše.

Inovativní systém míchání MultiMotion Drive

Díky dynamickému planetárnímu pohonu Multi-motion-drive, kterým je tento robot vybaven, je obsah dokonale zpracován. Míchací metly a hnětací háky rotují těsně u stěn mísy a zároveň kolem své osy v eliptických drahách a žádná surovina jim nemůže uniknout před zpracováním. Všechny suroviny tak budou dokonale promíchány.

Pohodlná příprava těsta na bábovku i chleba

Kuchyňský robot Bosch MUM 48A1 je vybaven velkou nerezovou mísou o objemu 3,9 litru s transparentním víkem s plnicím otvorem. Můžete ji naplnit až 1 kg mouky a přísadami, maximální hmotnost těsta včetně všech přísad je až 2,7 kg. S touto kapacitou a velikostí mísy pohodlně připravíte všechna běžná těsta na koláče, bábovky, chleba apod. Kvalitní sada dodávaného příslušenství obsahuje také šlehací metly, hnětací hák, průběhový kotouč se třemi výměnnými kotouči na krájení, strouhání a jemné strouhání a v balení najdete také interaktivní DVD s recepty, které vám bude inspirací pro přípravu jídel.

Variabilita díky dokoupitelnému příslušenství

Jistě oceníte možnost dokoupit širokou škálu příslušenství dle vašich potřeb a možnost vytvořit si tak z robotu Bosch opravdu všestranného pomocníka. Dokoupit lze např. tato příslušenství: plastový nebo skleněný mixér, mlýnek na maso, mlýnek na mák a semena, odšťavňovač citrusových plodů, pasírovací nástavec, struhadlo na strouhanku, šlehač na zmrzlinu, nástavec na přípravu stříkaného pečiva, nerezovou mísu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Stříbrná
Maximální příkon  600 W
Objem hlavní nádoby  3,9 l
Počet rychlostí  4
Planetární míchání  Ano
Šlehání  Ano
Hnětení  Ano
Mixování  Ano
Strouhání, krouhání, krájení  Ano
Odšťavňování  Ano
Mlýnek na maso  Ano
Výška  26,5 cm
Šířka  26,5 cm
Hloubka  30,5 cm
Hmotnost  4,5 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Také můžete přiložit ručně vyplněný reklamační list. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození. Pakliže odesíláte na reklamaci spotřební elektroniku, ujistěte se, že neobsahuje číselné zámky a kódy a že zařízení není blokované. Práva ze záruky nad 24 měsíců se řídí podmínkami výrobce a jsou rozdílná oproti odpovědnosti za vady. Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi