Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Bleskojistka SPKO-F75-SAT/TV-B/F-F

Exa kód : SAT168534
 
 
 
 

 

Bleskojistka SPKO-F75-SAT/TV-B/F-F
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ostatní

Exa kód:SAT168534
Kód výrobce:SPKO
 

 

Bleskojistka PROFI SPKO-F75-SAT/TV-B/F-F

 

Profesionální přepěťová ochrana SPKO-F75-SAT/TV-B/F-F, typ 1 (svodič bleskového proudu třídy B). Je osazena plynovou bleskojistkou a je určena k ochraně citlivých vstupů anténních zesilovačů STA, SAT konvertorů a TV přijímačů připojených koaxiálním kabelem 75 Ohm vedoucím od TV a SAT antén z venkovního prostředí (LPZ 0B,C). Ochrana se připojuje ke chráněnému koaxiálnímu kabelu jako průchozí kabelová spojka F-F s konektory typu F75.

 

Ochrana chrání připojené přístroje i při přímém úderu blesku do jímačů hromosvodové soustavy objektu ve smyslu znění dokumentu IEC 61312-1 (zkouška proudovou rázovou vlnou o amplitudě 2,5 kA a délce trvání 10/350 µs).

 

Podmínkou správné funkce každé přepěťové ochrany je její důkladné elektrické připojení s ekvipotenciální přípojnicí EP objektu (obvykle k podružné přípojnici EP nebo k ochrannému vodiči PE rozvodu nn) nejkratším vodičem o minimálním průřezu 2,5 mm2.

 

Ochrana se připojuje mezi koax. svod od antény (nebo SAT konvertoru) a chráněný vstup STA nebo TV přijímač jako průchozí kabelová spojka s konektory typu F75/F-F.

 

Konstrukce ochrany zajišťuje spolehlivé svedení části bleskového proudu bez termodynamické destrukce ochrany a jejího okolí. To umožňuje instalaci koaxiálních přepěťových ochran i do plastových rozvaděčů.

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

 

Ochrana je osazena bleskojistkou 20 kA, 8/20 µs nebo ekvivalentem.

Měřené kmitočtové pásmo: 10 MHz - 2150 MHz
Činitel útlumu na kmitočtu 2150 MHz: lepší než -0,3 dB
Činitel přizpůsobení na kmitočtu 2150 MHz: lepší než -20 dB
Zkušební rázový proud IZRP: 2,5 kA, 10/350 µs
Max. zbytkové napětí na chráněném výstupu při IZRP:< ± 35 Vp-p pro t≥ 250 ns

 

Připojení ochrany



• k signálové cestě: jako průchozí kabelová spojka s konektory F75/F-F 
• k ekvipotenciální přípojnici systému: izolovaným (žz) slaněným Cu vodičem o minimálním průřezu 2,5 mms nalisovaným kabelovým okem, připojeným k ochraně šroubem M5 (oko a šroub M5 jsou příslušenstvím ochrany)
• Montážní poloha: libovolná      
• Rozměry-obrys: 25 x 55 mm      
• Hmotnost: 74 g      
• Třída krytí: IP20

 

Prohlášení o shodě bylo vydáno na základě zkušebního protokolu č.: P 00/01/06 z autorizované zkušební laboratoře č. 1148, ABEGU a. s., Zkušebna.

Přepěťová ochrana je vyráběna dle užitného vzoru č.: 10494

Záruční lhůta je 24 měsíců od data prodeje. Podmínkou uznání záruky u reklamované přepěťové ochrany ve sporných případech je umožnění kontroly instalačních podmínek servisním technikem výrobce. Po dobu trvání reklamačního řízení můžeme zákazníkovi zapůjčit funkční přepěťovou ochranu stejného typu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi