Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Beurer HK limited edition 2021

Exa kód : BEU108443
 
 
 
 

 

Beurer HK limited edition 2021
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vyhříváná dečka, příkon 100 W, počet nastavení teploty 3, automatické vypnutí, možnost praní, délka kabelu 1,55 m, rozměr 33 x 44 cm
 
 

699 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

578 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vyhříváná dečka, příkon 100 W, počet nastavení teploty 3, automatické vypnutí, možnost praní, délka kabelu 1,55 m, rozměr 33 x 44 cm

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BEURER

Exa kód:BEU108443
Kód výrobce:HKlimited2021
 

 

Pomocník do studeného počasí
Je vám při sledování televize zima? Pořiďte si elektrickou dečku Beurer HK limited edition 2021 a prohřejte své tělo. Velkou výhodou jsou kompaktní rozměry přístroje. Nového pomocníka tak můžete vzít i s sebou na chatu, kde teplota často klesne pod přijatelnou mez.

K dispozici máte 1,55m odnímatelný kabel. Jistě vás potěší, že dečku je možné prát v pračce při teplotě 30 °C. Nového parťáka tak snadno udržíte v čistotě.

Používání je zcela bezpečné
Součástí vybavení je i praktický ovladač, na kterém snadno nastavíte vše potřebné. Při používání můžete vybírat celkem ze 3 teplotních nastavení. Intenzitu zahřívání tedy pohodlně přizpůsobíte svým požadavkům. Zhruba po 90 minutách provozu se vyhřívaná deka automaticky vypne. Nemusíte se tedy bát, že jste ji zapomněli vypnout. Bezpečnost během používání zajišťuje ochranný systém BSS. Rozměr dečky je 33 x 44 cm.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi